Lappeenrannan Energia

Lappeenrannan Energia on Lappeenrannan kaupungin kokonaan omistama konserniyhtiö. Lappeenrannan Energia tuottaa ja myy vesi- ja energiapalveluita sekä hallinnoi ja kehittää jakeluverkkoja.

Tietoa meistä - Lappeenrannan Energia

Luotettavat palvelut

Menestyksemme perustuu sitoutuneeseen henkilöstöön, joka kehittää jatkuvasti toiminnan tehokkuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Sähkönsiirrossa palvelemme asiakkaitamme Lappeenrannan, Lemin, Taipalsaaren ja Savitaipaleen alueilla. Vesihuollosta sekä kaukolämmön jakelusta huolehdimme asemakaavoitetuilla alueilla koko Lappeenrannan kaupungin alueella. Sähkönmyynti on siirtynyt vuoden 2019 alusta alkaen osakkuusyhtiöllemme Väreelle. Maakaasun jakelu ja myynti on siirtynyt syyskuun alusta 2022 alkaen Suomen Kaasuenergialle

Tutustu strategiaamme ja ydinlupauksiimme.

Energia-konsernimme

Konsernimme emoyhtiö Lappeenrannan Energia Oy huolehtii kaikkien konsernin yhtiöiden yhteisistä palveluista; asiakaspalveluista ja teknisistä asiakaspalveluista, tukipalveluista, tietohallinnon, viestinnän, talouden ja hallinnon, henkilöstön ja kehityksen sekä energiahankinnan palveluistamme.

Tytäryhtiömme

Emoyhtiön lisäksi toimintaamme hoidetaan kahden tytäryhtiön voimin, jotka ovat Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Lappeenrannan Lämpövoima Oy.  Lappeenrannan Energiaverkot Oy vastaa energian ja veden siirtämisestä asiakkaille sekä huolehtii, ylläpitää ja kehittää energia- ja vesiverkkoja. Lappeenrannan Lämpövoima Oy vastaa toiminta-alueen lämpö- ja höyrylaitosten, vedenottamoiden ja jätevedenpuhdistamoiden käytöstä ja kunnossapidosta.

Osakkuusyhtiömme

Olemme osakkaina Väre Oy:ssä, Kaukaan Voima Oy:ssä, Suomen Hyötytuuli Oy:ssä, Tuulisaimaa Oy:ssä, Lähituuli Oy:ssä, Vainikkalan Vesi Oy:ssä,  Elvera Oy:ssä ja Enerva Oy:ssä.

Lappeenrannan Energia tule meille töihin

Tule meille töihin

Lappeenrannan Energia työllistää noin vakituisesti 120 vesi- ja energia-alan monipuolista osaajaa. Avoimet työpaikkamme ilmoitetaan myös LinkedInissä ja Facebookissa, TE-toimiston verkkosivuilla ja tarvittaessa ilmoituksilla valikoiduissa printti- ja verkkomedioissa. Tutustu ja hae avoimiin työpaikkoihimme ja energisiin työtehtäviimme. Avoimen hakemuksen voit jättää suoraan rekrytointijärjestelmäämme.

Lappeenrannan Energia yhteystiedot medialle

Yhteystiedot medialle

Lappeenrannan Energia -konsernin viestinnästä ensisijaisesti vastaavat tiedotteissa lisätiedon antajana mainitut henkilöt. Tarvittaessa median tiedusteluihin vastaavat määritellyt alansa asiantuntijat. Parhaiten yhteyden henkilöihin saa vaihteemme kautta tai henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] lreoy.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]lreoy[dot]fi).

Lappeenrannan Energian MinunEnergia ja MinunLiittymä ovat sähköisiä palvelukanaviamme

Asioi sähköisesti

Hoida asioitasi kätevästi maksuttomissa onlinepalveluissamme. MinunEnergia-palvelumme palvelee 24/7 kotisi, kiinteistösi tai mökkisi sähkön ja lämmön sopimus-, lasku- ja kulutusasioissasi sekä veden sopimus- ja kulutustietoasioissasi.

MinunLiittymä-palvelumme palvelee 24/7 sähkön, lämmön ja veden liittymätilauksissasi. Voit sekä tilata uudet liittymät, että tehdä muutoksia olemassa oleviin liittymiin. Voit myös seurata tilauksen etenemistä sähköisesti MinunEnergiassa.

Siirry MinunEnergiaan Siirry MinunLiittymään

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.