Sähkön verkkopalvelu

Valitse tarpeitasi vastaava sähkön verkkopalvelu eli siirtotuote: yleissiirto, aikasiirto tai kausisiirto.

Lappeenrannan Energia - Sähkönsiirto

Sähkön verkkopalvelua tarpeittesi mukaan

Sähkön verkkopalvelun eli siirtotuotteen voit asiakkaanamme valita itse ja tarpeesi muuttuessa voimme sitä muuttaa. Esittelemme alla valittavanasi olevat vaihtoehdot ja saat niistä lisätietoa teknisestä asiakaspalvelustamme.

Lappeenrannan Energia - Sähkönsiirto - Yleissiirto

Yleissiirto

Yleissähkö soveltuu parhaiten sinulle, joka asut kerrostalossa tai omakotitalossa, joka lämmitetään kaukolämmöllä. Yleissähköasiakkaanamme hyödyt samanhintaisesta sähköstä vuorokauden- ja vuodenajasta riippumatta. Yleissähkö on oikea ratkaisu myös pääasiassa arkipäivisin sähköä käyttävälle pienelle yrityksellesi.

Lappeenrannan Energia - Sähkönsiirto - Aikasiirto

Aikasiirto

Aikasähkö on suunniteltu erityisesti sähkölämmittäjien tarpeita ajatellen. Sähkölämmittäjänä voit hyödyntää hinnoittelua ohjaamalla lämmitystä edulliseen yöaikaan. Päiväaika vuoden jokaisena päivänä kello 7.00–22.00 ja yöaika vuoden jokaisena päivänä kello 22.00–7.00. Aikasähkö on hyvä tuote myös maatilallesi tai yrityksillesi, joka tarvitsee sähköä runsaasti.

Lappeenrannan Energia - Sähkönsiirto - Kausisiirto

Kausisiirto

Kausisähkö on tarkoitettu kohteeseen, jossa sähkön käyttösi painottuu kesäaikaan. Hinnoittelussa huomioidaan sekä vuodenaika että vuorokaudenaika. Runsaasti sähköä kesällä käyttävänä hyödyt halvemmasta kesäajan hinnoittelusta huhti-lokakuulle. Kausisähkö sopii erityisen hyvin esimerkiksi maatilallesi.

Sähköliittymän hankkimisen opas - Lappeenrannan Energia

Sähköliittymän hankkiminen

Sähköliittymän tilaaminen on ajankohtaista, kun rakennat uutta kiinteistöä tai haluat sähköistää esimerkiksi vapaa-ajan asuntosi. Tilaat liittymän kätevästi MinunLiittymä­-palvelun avulla juuri silloin, kun sinulle sopii. Tutustu oppaaseemme, jossa kerromme kaiken tarvittavan sähköliittymän hankkimisesta.

Lappeenrannan Energia - Muuta sähkön siirtotuotettasi

Näin muutat sähkön verkkopalvelun tuotettasi

Sähkön verkkopalvelun eli siirtotuotteen muutos aiheuttaa mittalaitteellasi rekisterimuutoksen. Voit tilata muutoksen  Lappeenrannan Energiaverkkojen teknisestä asiakaspalvelusta. Veloitamme muutoksesta voimassaolevan palveluhinnaston mukaisen maksun.

Lappeenrannan Energian MinunEnergia ja MinunLiittymä ovat sähköisiä palvelukanaviamme

Asioi sähköisesti

Hoida asioitasi kätevästi maksuttomissa onlinepalveluissamme. MinunEnergia-palvelumme palvelee 24/7 kotisi, kiinteistösi tai mökkisi sähkön ja lämmön sopimus-, lasku- ja kulutusasioissasi sekä veden sopimus- ja kulutustietoasioissasi.

MinunLiittymä-palvelumme palvelee 24/7 sähkön, lämmön ja veden liittymätilauksissasi. Voit sekä tilata uudet liittymät, että tehdä muutoksia olemassa oleviin liittymiin. Voit myös seurata tilauksen etenemistä sähköisesti MinunEnergiassa.

Siirry MinunEnergiaan Siirry MinunLiittymään

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.