Vihreä Kaukolämpö

Vihreä Kaukolämpö on taatusti vihreä valinta, sillä se tuotetaan hiilineutraalisti puuperäisten polttoaineiden avulla. Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön voit varmistua siitä, että lämmöntuotanto on huomennakin entistä ympäristöystävällisempää.

Vihreä Kaukolämpö

Hiilineutraalia lämmitystä Vihreällä Kaukolämmöllä

Vihreä Kaukolämpö tuotetaan Kaukaan Voiman yhteistuotantovoimalaitoksessa uusiutuvilla energialähteillä, kuten tähdepuulla ja metsähakkeella. Yhteistuotannossa sähkön kanssa tuotettu Vihreä Kaukolämpö tuotetaan hiilineutraalisti, joten se on erittäin ekologinen lämmitysmuoto. Luodaan yhdessä hiilineutraali huominen. 

100% uusiutuvista energialähteistä, ympäristöystävällinen valinta, hiilineutraali huominen

Vihreää lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille vain +1 €/MWh

Yrityksillä ja taloyhtiöillä on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti hiilijalanjälkeensä valitsemalla Vihreä Kaukolämpö, joka tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä. Vihreä Kaukolämpö on edullinen tapa tehdä ympäristöä säästävä valinta, sillä sen vaikutus kaukolämpölaskuun on pieni. Vihreän Kaukolämmön valinneet yritykset saavat käyttöönsä tunnuksen, jolla viestiä ympäristöystävällisestä valinnasta. 

https://www.lappeenrannanenergia.fi/asiakastarinat/loas-vaihtoi-vihreaan-kaukolampoon

LOAS vaihtoi Vihreään Kaukolämpöön

Asiakkaamme Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö vaihtoi ensimmäisten joukossa hiilineutraaliin Vihreään Kaukolämpöön.

Top curve

Tee Vihreä kaukolämpö -sopimus nyt edullisesti

Syötä kiinteistösi osoite- ja paikkakuntatiedot. Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi osoitekenttään ja valitse oikea osoite alle ilmestyvästä listasta. Mikäli osoitettasi ei löydy järjestelmästä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostiisi
Tilaus
Hinta kotitalousasiakkaille + 2,50 €/kk (sis. alv. 24%), yritysasiakkaille ja taloyhtiöille kulutuksen mukaan +1,0 €/MWh (sis. alv. 0%). Katso kaukolämmön hinnasto.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.