Vihreä Kaukolämpö

Vihreä Kaukolämpö on taatusti vihreä valinta, sillä se tuotetaan hiilineutraalisti puuperäisten polttoaineiden avulla. Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön voit varmistua siitä, että lämmöntuotanto on huomennakin entistä ympäristöystävällisempää.

Vihreä Kaukolämpö

Hiilineutraalia lämmitystä Vihreällä Kaukolämmöllä

Vihreä Kaukolämpö tuotetaan Kaukaan Voiman yhteistuotantovoimalaitoksessa uusiutuvilla energialähteillä, kuten tähdepuulla ja metsähakkeella. Yhteistuotannossa sähkön kanssa tuotettu Vihreä Kaukolämpö tuotetaan hiilineutraalisti, joten se on erittäin ekologinen lämmitysmuoto. Luodaan yhdessä hiilineutraali huominen. 

100% uusiutuvista energialähteistä, ympäristöystävällinen valinta, hiilineutraali huominen

Vihreää lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille - tilaa lisämaksutta 31.10. mennessä

Yrityksillä ja taloyhtiöillä on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti hiilijalanjälkeensä valitsemalla Vihreä Kaukolämpö, joka tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä. Vihreä Kaukolämpö on edullinen tapa tehdä ympäristöä säästävä valinta, sillä sen vaikutus kaukolämpölaskuun on pieni. Vihreän Kaukolämmön valinneet yritykset saavat käyttöönsä tunnuksen, jolla viestiä ympäristöystävällisestä valinnasta. 

Valitse hiilineutraali paikallinen lämpö. Tee tilaus tältä sivulta 31.10. mennessä ja tarjoamme Vihreän Kaukolämmön lisämaksutta vuoden loppuun asti. (Etu 1 €/MWh alv. 0 %)

LOAS vaihtoi Vihreään Kaukolämpöön

LOAS vaihtoi Vihreään Kaukolämpöön

Asiakkaamme Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö vaihtoi ensimmäisten joukossa hiilineutraaliin Vihreään Kaukolämpöön.

Kauppakeskus IsoKristiina vaihtoi Vihreään Kaukolämpöön.

”Vastuullisuus kuuluu päivittäiseen työhömme kauppakeskuksessamme”

Kauppakeskus IsoKristiina vaihtoi Vihreään Kaukolämpöön syksyllä 2022.

Kinnusen talo lämpiää VIhreällä Kaukolämmöllä

Kinnusen talossa ”huono kääntyy hienoksi”

Komeaa Kinnusen taloa Lappeenrannassa kunnostetaan entiseen loistoonsa ja siihen on valittu lämmitysmuodoksi Vihreä Kaukolämpö.

Top curve

Tee Vihreä kaukolämpö -sopimus nyt edullisesti

Syötä kiinteistösi osoite- ja paikkakuntatiedot. Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi osoitekenttään ja valitse oikea osoite alle ilmestyvästä listasta. Mikäli osoitettasi ei löydy järjestelmästä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostiisi
Tilaus
Hinta kotitalousasiakkaille + 2,50 €/kk (sis. alv. 24%), yritysasiakkaille ja taloyhtiöille kulutuksen mukaan +1,0 €/MWh (sis. alv. 0%). Katso kaukolämmön hinnasto.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.