Kaukoviisas yrityksille

Kaukoviisas on kaukolämmön palveluiden tuoteperhe, jonka alle kuuluvat Kaukoviisas Tarkastus, Kaukoviisas Optimointi sekä Kaukoviisas Laitteisto. Tutustu palveluihin ja löydä itsellesi sopivin.

Lappeenrannan Energia Kaukolämmön palvelut

Kaukoviisas on energiatehokkuutta ja optimaalista käyttöä

Kaukolämmön Kaukoviisas-palveluiden avulla kaukolämpölaitteiden uusiminen ja ylläpitäminen on helppoa. Palvelut takaavat kaukolämmitysjärjestelmän energiatehokkaan ja optimaalisen käytön, minkä ansiosta lämmityskustannuksissa syntyy säästöä. Kustannustehokas lämmittäminen on myös ympäristöystävällistä.

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Tarkastus

Kaukoviisas Tarkastus

Kaukolämmön vuositarkastuksella varmistut siitä, että kaukolämmitys toimii juuri niin kuin pitää. Oikein säädetty kaukolämpölaitteisto lisää asumisen mukavuutta entisestään ja tuo säästöjä lämmityskuluihin. Säännöllisellä huollolla ennaltaehkäistään myös mahdollisia kodin lämmitykseen liittyviä ongelmia. Tutustu tarkemmin.

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Optimointi

Kaukoviisas Optimointi

Kaukoviisas Optimointi on Lappeenrannan Energian älykäs lämmönsäätöpalvelu yrityksille ja taloyhtiöille. Kaukoviisas Optimointi tasoittaa kiinteistön lämmityksen kulutushuippuja ja tuo siten säästöjä lämmityskuluihin. Palvelun avulla kiinteistön lämmönkulutus on entistäkin tasaisempaa. Tutustu tarkemmin.

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Laitteisto

Kaukoviisas Laitteisto

Kaukolämpöjärjestelmä on yleensä hyvin pitkäikäinen. Jossain vaiheessa tulee kuitenkin tarve uusia käyttöikänsä päähän tullut laitteisto. Tarjoamme yrityksille ja taloyhtiöille saneeraus- ja uudiskohteisiin Kaukoviisas Laitteisto -palvelun, jonka avulla hankit lämmönjakolaitteet kätevästi kiinteään kuukausihintaan. Tutustu tarkemmin. 

Ota yhteyttä!

Petra Sulkama

Asiakkuuspäällikkö

- Uudet kaukolämpöliittymät
- Avustukset ja tuet liittyen lämmitystapamuutoksiin
- Kaukoviisas palvelut
- Vihreä Kaukolämpö

Ami Kylliäinen

Verkostopäällikkö

- Kaukolämpöverkostot
- Yritysten kaukolämpöliittymien tarjouslaskenta
- Kaukoviisas palvelut

Eero Toivola

Verkostomestari

- Kaukolämpöliittymien suunnittelu ja rakennuttaminen
- Uusien liittymien avaimet käteen -palvelun tarjoaminen
- Vanhojen laitteiden saneerausneuvonta
- Kaukoviisas palvelut

Sami Pesonen

Sami Pesonen

Asiakkuusjohtaja

- Vastuu avainasiakkuuksista
- Yritysten kaukolämpöliittymät

Tietoa sopimusvesivirrasta

Mikä ihmeen sopimusvesivirta?

Vuosihuollon hinta määräytyy sopimusvesivirran mukaisesti. Sopimusvesivirta tarkoittaa asiakkaan käyttöön liittymisvaiheessa varattua sopimustehoa vastaavaa kaukolämpöveden virtausta. Sopimusvesivirran määrän voit tarkistaa omasta kaukolämpösopimuksestasi tai soittamalla asiakaspalveluun. Suurimmassa osassa pientaloista sopimusvesivirta on alle 0,2 m3/h.

Ympäristöystävällinen kaukolämpö

Toimintavarma ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto

Kaukolämpö syntyy pääosin yhteistuotannossa sähkön kanssa uusiutuvilla energianlähteillä, kuten tähdepuulla ja metsähakkeella, ja on siksi erittäin ekologinen lämmitysmuoto. Lappeenrannan Energian kaukolämmöstä 85% eli valtaosa tuotetaan Kaukaan Voiman biovoimalaitoksessa. Kaukolämpöverkostomme on yli 400 kilometriä pitkä ja se lämmittää noin 70 % lappeenrantalaisista kotitalouksista ja niiden käyttövedestä.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpöliittymä

Vaivaton hankinta

Kaukolämpöliittymä on kiinteistökohtainen liitäntä Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n kaukolämpöverkostoon. Hoidamme kaikki tarpeelliset liittymäasennukset vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Liittyminen on mahdollista olemassa olevan verkostomme alueella. Katso verkostokartastamme, sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme ja tilaa liittymä suoraan MinunLiittymä-palvelustamme.

 Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysy lisää kaukolämmöstä

Lisätiedot kiinteistösi liittämisestä kaukolämpöverkostoon saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelusta 020 690 505 (mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 3. Verkostomestarimme auttavat sinua kaukolämmön suunnittelun ja talojohtojen asennusten kanssa arkisin kello 8-16 puhelinnumeroissa 020 177 6394 ja 020 177 6543 (mpm/pvm). Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tutustu kaukolämmön etuihin valtakunnallisella Kaukolämpö.fi -sivustolla!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.