Vuosi on vaihtunut - Väre on uusi sähkönmyyjäsi

Hyvä Energian sähkönmyynnin asiakas - sähkönmyyntisopimuksesi siirtyi 1.1.2019 alkaen Väreelle.
Lappeenrannan Energia
|
Energian sähkönmyynnin asiakas - sähkönmyyntisopimuksesi siirtyi 1.1.2019 alkaen Väreelle.
Väre on Savon Voiman, Lappeenrannan Energian, Kuopion Energian ja Jyväskylän Energian yhdessä perustama ja omistama sähkönmyyntiin sekä monipuolisiin energiapalveluihin keskittynyt yritys. Perustajayhtiöiden sähkönmyyntiasiakkaiden sopimukset siirtyivät automaattisesti sellaisenaan Väreen nimiin ja jatkossa Väre hoitaa perustajayhtiöiden sähkönmyynnin.

Uudet Väreen asiakasetusi, ole hyvä

Tiesithän, että sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi maksuton asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 euroon saakka ilman omavastuuta. Avainturva on 1.1.2019 alkaen automaattisesti voimassa kaikilla Väreen sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkailla.

Väppi on oma energiavalmentajasi. Löydät sovelluksesta kaikki sähkösopimuksiisi ja -laskuihisi liittyvät asiat. Palvelun avulla voit seurata sähkönkäyttöä ja tavoitella pienempää energiankulutusta. Energiavalmentajasi myös ilmoittaa, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Löydät Väpin App Store (iOS)- ja Google Play (Android) -sovelluskaupoista sekä selainversiona Väreen kotisivuilta.

Väreen asiakkaille kehitetään parhaillaan valtakunnallista asiakasetuohjelmaa. Pysy kuulolla, sillä mielenkiintoisia asiakasetuja on luvassa.

Väreen asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat

Väreellä käytetään kaikki energia arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.
Puhelin: 03 777 3131
Sähköposti: asiakaspalvelu [at] vare.fi (asiakaspalvelu[at]vare[dot]fi)

Väreen asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Voit ottaa yhteyttä myös Väreen www-sivujen Chat-palvelun kautta: www.vare.fi

Helmikuusta lähtien saat yhden sähkölaskun sijasta kaksi erillistä laskua

Jos tähän asti olet maksanut sähkösi yhdellä laskulla, helmikuun 2019 sähkönkäytön laskutuksesta lähtien Väre laskuttaa sinua sähkönmyynnin osuudesta omalla laskullaan ja paikallinen sähköverkkoyhtiö, Lappeenrannan Energiaverkot laskuttaa sähkönsiirrosta omalla laskullaan.

Lue lisää laskutukseen liittyvistä muutosasioista.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.