Vihreä Kaukolämpö

Vihreä Kaukolämpö on taatusti vihreä valinta, sillä se tuotetaan hiilineutraalisti puuperäisten polttoaineiden avulla. Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön voit varmistua siitä, että lämmöntuotanto on huomennakin entistä ympäristöystävällisempää.

Vihreä Kaukolämpö
Bottom curve

Hiilineutraalia lämmitystä Vihreällä Kaukolämmöllä

Vihreä Kaukolämpö tuotetaan Kaukaan Voiman yhteistuotantovoimalaitoksessa uusiutuvilla energialähteillä, kuten tähdepuulla ja metsähakkeella. Yhteistuotannossa sähkön kanssa tuotettu Vihreä Kaukolämpö tuotetaan hiilineutraalisti, joten se on erittäin ekologinen lämmitysmuoto. Luodaan yhdessä hiilineutraali huominen. 

Kaukon päivän kunniaksi huikeita etuja! Kaukon päivä 3.3.2021

Nyt kannattaa vaihtaa Vihreään Kaukolämpöön.

Kaukon päivän kunniaksi viikolla 9 sopimuksen tehneet kotitaloudet saavat kaupan päälle S-ryhmän 15 € lahjakortin! Yritysasiakkaille tarjoamme Vihreän Kaukolämmön 3 kuukauden ajan 0 €/MWh! Edut ovat voimassa viikon 9 ajan 1. - 7.3.2021. Tee Vihreä Kaukolämpö -sopimus kätevästi suoraan verkossa täyttämällä alla oleva lomake.

Työntekijä käsissään puupohjaista polttoainetta

Vihreä valinta edullisesti vain +2,50 € kuussa

Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön muutat lämmityksesi edullisesti hiilineutraaliksi. Vaihtamiseen riittää pelkkä ilmoitus Lappeenrannan Energian asiakaspalveluun. Ole mukana rakentamassa entistäkin ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

100% uusiutuvista energialähteistä, ympäristöystävällinen valinta, hiilineutraali huominen

Vihreää lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille vain +1 €/MWh

Yrityksillä ja taloyhtiöillä on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti hiilijalanjälkeensä valitsemalla Vihreä Kaukolämpö, joka tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä. Vihreä Kaukolämpö on edullinen tapa tehdä ympäristöä säästävä valinta, sillä sen vaikutus kaukolämpölaskuun on pieni. Vihreän Kaukolämmön valinneet yritykset saavat käyttöönsä tunnuksen, jolla viestiä ympäristöystävällisestä valinnasta. 

Top curve

Tee Vihreä kaukolämpö -sopimus nyt edullisesti

Syötä kiinteistösi osoite- ja paikkakuntatiedot. Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi osoitekenttään ja valitse oikea osoite alle ilmestyvästä listasta. Mikäli osoitettasi ei löydy järjestelmästä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostiisi
Tilaus
Kaukon päivän tarjoukset voimassa 1.3. - 7.3.
Hinta kotitalousasiakkaille + 2,50 €/kk (sis. alv. 24%), yritysasiakkaille ja taloyhtiöille kulutuksen mukaan +1,0 €/MWh (sis. alv. 0%). Katso kaukolämmön hinnasto.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.