Työpaikat

Katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat tai lähetä meille avoin hakemus.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energian työpaikkoja haetaan sähköisesti.
Lappeenrannan Energia-konserni on Lappeenrannan kaupungin omistama energia- ja vesiyhtiö, joka hankkii ja siirtää sähköä, vettä, kaukolämpöä, maakaasua ja höyryä. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Lappeenrannan Energia Oy ja tytäryhtiöt Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Lappeenrannan Lämpövoima Oy.

Avoimet työpaikkamme ilmoitetaan verkkosivuillamme alla olevissa linkeissä, LinkedInissä ja Facebookissa, TE-toimiston verkkosivuilla ja tarvittaessa ilmoituksilla valikoiduissa printti- ja verkkomedioissa. 

Avoimen hakemuksen voit jättää suoraan alla olevasta linkistä rekrytointijärjestelmäämme.

Järjestelmä toimii parhaiten Chromen, Firefoxin sekä IE8:n uusimmilla selaimilla. Mikäli havaitset käytössä ongelmaa, pyydämme antamaan palautetta.

Tutustu rekrytointijärjestelmämme rekisteriselosteeseen.

Sähköautomaatiomestari Lämpövoimalle
Tehtävän kuvaus
Haemme Lämpövoimalle kunnossapitoon sähköautomaatiomestaria.

Lappeenrannan Lämpövoima Oy on osa Lappeenrannan Energia-konsernia. Lappeenrannan Lämpövoima Oy vastaa lämmön ja puhtaanveden tuotannon ja jätevedenpuhdistuksen laitoksista, niiden kehittämisestä ja operoinnista. Tuotanto toimii puhtaan veden, jäteveden ja lämmön käyttötiimeissä, joita palvelevat mekaanisen kunnossapidon ja sähköautomaatio kunnossapidon tiimit.

Tehtäviisi kuuluu sähkö- ja automaatioteknisten korjaus- ja huoltotöiden sekä projektiluonteisten hankintojen toteutus ja valvonta. Tavoitteena on tuotantolaitosten häiriöttömän toiminnan varmistaminen. Oman tiimisi esimiehenä olet mukana laitosten kunnossapidon kehittämisessä ja yhtiön omaisuuden arvon ylläpidossa yhdessä mekaanisen kunnossapidon ja käyttöhenkilöstön kanssa.

Työsuhdetyyppi
Vakinainen
Työn laatu
Kokopäiväinen
Sijainti
Lappeenranta
Hakuaika
Kesätyöpaikkamme kesälle 2019
Tehtävän kuvaus
Haemme kesätöihin opiskelijoita erilaisiin sähkön, lämmön, veden, asiakaspalvelun ja hallinnon tehtäviin. Lappeenrannan Energian, Energiaverkkojen ja Lämpövoiman avoimet kesätyöpaikat ovat haettavana verkkosivuiltamme rekrytointijärjestelmämme kautta.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja jätä sähköinen hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Haku sulkeutuu 28.2.2019.

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen
Työn laatu
Kokopäiväinen
Sijainti
Lappeenranta
Hakuaika
Avoin hakemus
Tehtävän kuvaus
Kerro meille, millaisesta tehtävästä olet kiinnostunut ja jätä avoin hakemuksesi Lappeenrannan Energialle.
Työsuhdetyyppi
Muu
Työn laatu
Muu
Sijainti
Lappeenranta, Suomi
Hakuaika

Tilaa asiakaskirjeemme