Hae töihin Energialle

Lappeenrannan Energialla pääset osaksi innostavaa ja jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä. Tutustu työpaikkoihin ja hae rohkeasti vihreä suunta urallesi.

Nainen oranssissa vaatteessa "tölkkipuhelin" kädessä
Bottom curve


Hiilineutraalin ja kestävän tulevaisuuden asialla

Energialla rakennamme modernia maailmaa älykkäillä ratkaisuilla. Meillä työskentelet asiantuntijatiimeissä, jotka tekevät töitä vihreämmän tulevaisuuden eteen. Tavoitteemme ovat korkealla ja etsimme osaavia ja kehittymishaluisia ammattilaisia, joiden kanssa saavutamme tavoitteemme. Tulemme olemaan hiilineutraali yhtiö vuoteen 2026 mennessä. 

Katso avoimet työpaikat

Hallinto
Asiakaskokemus
Henkilöstöä n. 117
Ympäristöystävällinen tuotanto
Älykkäät verkostot
Keski-ikä n. 48,2
Kesäkaudelle palkataan +10% kesätyöntekijöitä
Opinnäyte- ja lopputöitä 2-4 vuosittain
Työtapaturmia (2020) 1
Nainen työvaatteissa sillalla

Hyvinvoiva tiimi toimii hyvin yhdessä

Joukkueemme koostuu energia- ja vesihuollon asiantuntijoista, jotka työskentelevät ympäristöystävällisen tuotannon, älykkäiden verkostojen, hallinnon ja asiakaskokemuksen tiimeissä. Energialla työskentelet mielenkiintoisissa asiantuntijatehtävissä ja pääset kehittämään osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Energialla työskentelytavat joustavat elämäntilanteesi mukaan. Esimerkiksi etätyöskentely ja kouluttautuminen työn ohessa ovat monissa tehtävissämme mahdollisia. Meillä pidetään aidosti huolta työntekijöiden hyvinvoinnista tarjoamalla monipuolisesti työsuhde-etuja. Yhteiset treenihetket ja lajikokeilut tarjoavat rennon tavan viettää myös vapaa-aikaa yhdessä.

Työsuhde-etujamme ovat mm. joustavat työajat, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lounas-, liikunta- ja kulttuuritietu sekä omia kuntoilutiloja ja henkilöstökerhomme aktiivinen toiminta.

Elämää ja energiaa arkeen

Avoimet työpaikat

Lappeenrannan Energia tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin. Tule osaksi asiantuntevaa ja hiilineutraaliin tulevaisuuteen katsovaa joukkoamme. Näet avoimena olevat toimipisteidemme työpaikat hakuaikoineen alla olevasta listauksesta. Saat lisätietoja työpaikasta klikkaamalla.

Lue lisää meistä

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.