Työpaikat

Katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat tai lähetä meille avoin hakemus.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energian työpaikkoja haetaan sähköisesti.
Lappeenrannan Energia-konserni on Lappeenrannan kaupungin omistama energia- ja vesiyhtiö, joka hankkii ja siirtää sähköä, vettä, kaukolämpöä, maakaasua ja höyryä. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Lappeenrannan Energia Oy ja tytäryhtiöt Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Lappeenrannan Lämpövoima Oy.

Avoimet työpaikkamme ilmoitetaan verkkosivuillamme alla olevissa linkeissä, LinkedInissä ja Facebookissa, TE-toimiston verkkosivuilla ja tarvittaessa ilmoituksilla valikoiduissa printti- ja verkkomedioissa. 

Avoimen hakemuksen voit jättää suoraan alla olevasta linkistä rekrytointijärjestelmäämme. Henkilöstöasioissa voit olla yhteyksissä myös sähköpostitse osoitteeseen henkilosto [at] lreoy.fi.

Järjestelmä toimii parhaiten Chromen, Firefoxin sekä IE8:n uusimmilla selaimilla. Mikäli havaitset käytössä ongelmaa, pyydämme antamaan palautetta.

Tutustu rekrytointijärjestelmämme rekisteriselosteeseen.

Tiimipäällikkö, Asiakkuuspalvelut
Tehtävän kuvaus
Haemme Lappeenrannan Energian Asiakkuuspalveluihin tiimipäällikköä uudelle perustettavalle tiimille. Tiimin päätehtävä on huolehtia sähkön, veden ja lämmön mittaustietojen oikeellisuudesta ja laskutuksesta. Tiimi koostuu mittauksen ja laskutuksen osaajista.
Työsuhdetyyppi
Vakituinen
Työn laatu
Kokopäiväinen
Sijainti
Lappeenranta, Suomi
Hakuaika
Asiakasneuvoja, Asiakkuuspalvelut
Tehtävän kuvaus
Vahvistamme asiakaspalveluamme ja haemme Lappeenrannan Energialle asiakasneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.-31.8.2020. Asiakasneuvojana huolehdit, että asiakkaamme saavat oikea-aikaista ja asiantuntevaa palvelua liittyen sähkön, kaukolämmön, maakaasun ja veden tuotteisiin.
Työsuhdetyyppi
Määräaikainen
Työn laatu
Kokopäiväinen
Sijainti
Lappeenranta, Suomi
Hakuaika
Avoin hakemus
Tehtävän kuvaus
Kerro meille, millaisesta tehtävästä olet kiinnostunut ja jätä avoin hakemuksesi Lappeenrannan Energialle.
Työsuhdetyyppi
Muu
Työn laatu
Muu
Sijainti
Lappeenranta, Suomi
Hakuaika

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.