Hae töihin Energialle

Lappeenrannan Energialla pääset osaksi innostavaa ja jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä. Tutustu toimivan kotiseudun tekijöihin, avoinna oleviin työpaikkoihimme ja hae rohkeasti vihreä suunta urallesi.
 

Töihin Energialle


Hiilineutraalin ja kestävän tulevaisuuden asialla

Energialla rakennamme modernia maailmaa älykkäillä ratkaisuilla. Meillä työskentelet asiantuntijatiimeissä, jotka tekevät töitä vihreämmän tulevaisuuden eteen. Tavoitteemme ovat korkealla ja etsimme osaavia ja kehittymishaluisia ammattilaisia, joiden kanssa saavutamme tavoitteemme. Tulemme olemaan hiilineutraali yhtiö vuoteen 2026 mennessä. Tutustu lähivuosien strategiaamme ja ydinlupauksiimme.

Katso avoimet työpaikat  Verkostoidu kanssamme

Hyvinvointia joka hetki

Hyvinvoiva tiimi toimii hyvin yhdessä

Joukkueemme koostuu energia- ja vesihuollon asiantuntijoista, jotka työskentelevät ympäristöystävällisen tuotannon, älykkäiden verkostojen, hallinnon ja asiakaskokemuksen tiimeissä. Energialla työskentelet mielenkiintoisissa asiantuntijatehtävissä ja pääset kehittämään osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Energialla työskentelytavat joustavat elämäntilanteesi mukaan. Esimerkiksi etätyöskentely ja kouluttautuminen työn ohessa ovat monissa tehtävissämme mahdollisia. Meillä pidetään aidosti huolta työntekijöiden hyvinvoinnista tarjoamalla monipuolisesti työsuhde-etuja. Yhteiset treenihetket ja lajikokeilut tarjoavat rennon tavan viettää myös vapaa-aikaa yhdessä.

Työsuhde-etujamme ovat mm. joustavat työajat, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä omia kuntoilutiloja ja henkilöstökerhomme aktiivinen toiminta.

Lappeenrannan Energian arvot

Henkilöstömme arvot

Päivitimme yhdessä vuoden 2022 aikana meille kaikille yhteiset arvot. Kiteytimme ne mahdollisimman selkeiksi:

  • Yhdessä olemme toistemme työympäristö.
  • Meihin voi luottaa varmasti.
  • Toimimme aina avoimesti.
Toimivan kotiseudun tekijät

Tutustu toimivan kotiseudun tekijöihimme

Tuotteidemme ja palvelujemme taakse kätkeytyy joukko intohimoisia huippuammattilaisia, jotka pitävät meidän kaikkien arjen pyörimässä. Tuoreissa uratarinoissa pääset kurkistamaan tekijöidemme taustoihin ja ajatuksiin työstä energia- ja vesikonsernissamme.

Meillä on liikkeellä yhteisöllisyyttä

Nähdäksesi videon tulee markkinointievästeet hyväksyä.

Avoimet työpaikat

Lappeenrannan Energia tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin. Tule osaksi asiantuntevaa ja hiilineutraaliin tulevaisuuteen katsovaa joukkoamme. Näet avoimena olevat toimipisteidemme työpaikat hakuaikoineen alla olevasta listauksesta. Saat lisätietoja työpaikasta klikkaamalla.

Lue lisää meistä
Lappeenrannan Energia
|
-

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.