Työpaikat

Katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat tai lähetä meille avoin hakemus.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energian työpaikkoja haetaan sähköisesti.
Lappeenrannan Energia-konserni on Lappeenrannan kaupungin omistama energia- ja vesiyhtiö, joka hankkii ja siirtää sähköä, vettä, kaukolämpöä, maakaasua ja höyryä. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Lappeenrannan Energia Oy ja tytäryhtiöt Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Lappeenrannan Lämpövoima Oy.

Avoimet työpaikkamme ilmoitetaan verkkosivuillamme alla olevissa linkeissä, LinkedInissä ja Facebookissa, TE-toimiston verkkosivuilla ja tarvittaessa ilmoituksilla valikoiduissa printti- ja verkkomedioissa. 

Avoimen hakemuksen voit jättää suoraan alla olevasta linkistä rekrytointijärjestelmäämme.

Kesätyöpaikkojen haustamme tälle vuodelle 2019 tiedotimme 11. maaliskuuta.

Järjestelmä toimii parhaiten Chromen, Firefoxin sekä IE8:n uusimmilla selaimilla. Mikäli havaitset käytössä ongelmaa, pyydämme antamaan palautetta.

Tutustu rekrytointijärjestelmämme rekisteriselosteeseen.

HR-asiantuntijaksi Energia-konserniimme
Tehtävän kuvaus
Haemme Yhteiset palvelut -yksikköön HR-asiantuntijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Lappeenrannan Energialle.

Konsernimme emoyhtiö Lappeenrannan Energia Oy huolehtii kaikkien konsernin yhtiöiden yhteisistä palveluista. Asiakkuudet-yksikkö huolehtii asiakas- ja mittauspalveluistamme sekä teknisistä asiakaspalveluista ja laskutuksestamme. Yhteiset palvelut -yksikkö huolehtii henkilöstön, talouden, tietohallinnon, laadunhallinnan, energiahankinnan, yritysviestinnän ja hallinnon palveluistamme. Emoyhtiön lisäksi toimintaamme hoidetaan kahden tytäryhtiön voimin, jotka ovat Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Lappeenrannan Lämpövoima Oy.

Työssäsi hoidat energisellä otteella henkilöstöhallinnon rutiineja ja prosesseja kehittäen niitä eteenpäin. HR-asiantuntijanamme tulkitset sujuvasti työlainsäädäntöä ja alan työehtosopimuksia ja toimit asiantuntijana henkilöstöhallinnon monipuolisissa tehtävissä. Toimit työssäsi myös palkanlaskennan ja rekrytoinnin yhteyshenkilönä.

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen
Työn laatu
Kokopäiväinen
Sijainti
Lappeenranta
Hakuaika
Avoin hakemus
Tehtävän kuvaus
Kerro meille, millaisesta tehtävästä olet kiinnostunut ja jätä avoin hakemuksesi Lappeenrannan Energialle.
Työsuhdetyyppi
Muu
Työn laatu
Muu
Sijainti
Lappeenranta, Suomi
Hakuaika

Tilaa asiakaskirjeemme