Yrityssähkö - sähkösopimus yrityksen tarpeen mukaan!  

Tarjoamme yrityksille yksilöllisiä, tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja sähkön hankintaan. Voit valita hyvin ennakoitavissa olevan määräaikaisen tai dynaamisen sopimuksen,tai sähköpörssin tuntihintaan perustuvan SPOT-sopimuksen. Voit halutessasi hankkia yrityksesi sähkön EKOenergia-merkittynä. Yritysmyyntimme vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä yritysmyynnin ammattilaisiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen energianmyynti(at)lreoy.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 020 690 505 (mpm/pvm) ja valitsemalla valinta 3 ja sitten valinta 2.

Määräaikainen sopimus

Kun haluat ennakoida sähkön hintaa etukäteen, yrityksellesi sopii parhaiten määräaikainen, kiinteähintainen sopimus. Voit valita vapaasti sopimuksesi keston, joka voi olla muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen. Asiantuntijamme auttavat mielellään sopimuksen keston määrittelyssä ja sopivimman sähkötuotteen valinnassa juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. 

Dynaaminen sopimus

Jos yrityksesi käyttää runsaasti energiaa ja haluat sähkön hintasi aktiiviseen seurantaan, dynaaminen sähkösopimus on oikea valinta. Yrityksesi sähkön hankinnan perustana on yhteisesti luotu suunnitelma, ja hankintaa hoidetaan aktiivisesti sähkömarkkinoiden hintatilanne huomioiden. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä saavutamme parhaan lopputuloksen.

Spot-hintainen sopimus

Jos yrityksesi haluaa olla jatkuvasti ajan hermolla myös sähkön hinnasta, on tuntihintaan perustuva sopimus oiva vaihtoehto. Kun sähköntoimitus perustuu suoraan spot-hintaan, Suomen spot-hinnasta ja myyjän marginaalista muodostuva kokonaishinta sisältää kaikki sähköntoimitukseen liittyvät kustannukset.

Suurimmille sähkönkäyttäjille sopii myös Spot-hintaan perustuva dynaaminen sopimus. Siinä laskutushinta muodostuu tuntitason spot-hinnasta sekä erikseen sovittujen tasatehoisten hinnankiinnitysten arvosta.