Maakaasu on huoleton ja turvallinen energianlähde

Maakaasu on hyvä energialähde niin omakotitalon kuin suuremmankin kiinteistön lämmitykseen. Maakaasu soveltuu useaan teolliseen käyttötarkoitukseen elintarviketeollisuudesta kasvihuoneisiin.

Maakaasun käyttäminen on turvallista. Turvallisuus perustuu osaavaan asennus- ja käyttöhenkilöstöön sekä käyttöturvallisiin kaasulaitteisiin. Monet kaasualan tehtävät ovat luvanvaraisia ja tehtäviä hoitavat pätevyysvaatimukset suorittaneet ammattilaiset.

Maakaasu on koostumukseltaan käytännössä katsottuna puhdasta metaania. Puhtautensa ansiosta maakaasun palamisesta syntyy vesihöyryä ja hiilidioksidia. Puhdas polttoaine vähentää poltinhuoltojen tarvetta eikä nuohouksia tarvita lainkaan.

Maakaasu on luotettava polttoaine, jonka saanti on turvattu ja jakeluhäiriöt harvinaisia. Olemme varautuneet poikkeustilanteisiin ja takaamme kotitalousasiakkaillemme korvaavan polttoaineen toimituksen.

Jos olet rakentamassa uutta kiinteistöä tai saneeraamassa nykyistä lämmitysjärjestelmääsi, muista myös maakaasu. Varmista maakaasun saatavuus oheisesta toimialuekartasta.

Katso toiminta-alueemme kartta tästä