Kaukolämmöllä säästät
lompakkoa ja luontoa

Kaukolämpö on asumismukavuutta lisäävä ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, jonka varmatoimisuus on huippuluokkaa. Muihin lämmitysmuotoihin verrattuna kaukolämpö on myös hinnaltaan kilpailukykyinen. Olit kotona tai matkoilla ja oli keli mikä tahansa, tiedät kotisi pysyvän miellyttävän lämpöisenä ja lämpimän käyttöveden riittävän aina.

Kaukolämmön lämmönvaihdin on pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa. Toimintavarmuuden ohella tämä tarkoittaa merkittävästi matalampia huolto-, korjaus- ja järjestelmän uusimiskustannuksia.

Kaukolämmön asiakkaana jaat vastuun kiinteistösi lämmityksestä kanssamme. Olemme tavoitettavissa kellon ympäri läpi vuoden kaukolämmitykseen liittyvissä vikatilanteissa. Voit myös tehdä kanssamme vuosihuoltosopimuksen tai tilata meiltä kertatarkastuksen kaukolämpölaitteesi.

Kaukolämpöliittymän hankinta

Kaukolämpöliittymä on kiinteistökohtainen liitäntä Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n kaukolämpöverkostoon. Hoidamme kaikki tarpeelliset liittymäasennukset vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Liittyminen on mahdollista olemassa olevan verkostomme alueella. Katso verkostokartasta, sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme.

 

Kysy lisää sinulle sopivasta kaukolämmöstä!

Lisätiedot kiinteistösi liittämisestä kaukolämpöverkostoon saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelusta 020690505(mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 4.
 
Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Asiakaspalaute -sivun kautta, niin otamme sinuun yhteyttä.
 

Selvästi edullinen aloitusinvestointi

Muiden lämmitysmuotojen investointikustannukset perustuvat 6/2015 tarjouskyselyyn Etelä-Karjalan alueella.

 

Vakaa hintakehitys

 

Esimerkkilaskelmassa pientalo, jossa arvioitu energiamäärä vuodessa on
18 MWh. Arvioitu energiahinnan muutos 2 % vuodessa. Kaikissa lämmitysratkaisuissa aloitusinvestoinnin takaisinmaksuaika 10 vuotta ja
korko 5 %.

 

Auttaa pitämään luonnon puhtaana

Kaukolämmön energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys on Lappeenrannassa huippuluokkaa. Kaukolämpöä tuotetaan pääasiassa uusiutuvilla energialähteillä, puutähteillä ja metsähakkeella.Uusiutuvien energialähteiden ansiosta kaukolämmön ympäristövaikutukset, mm. hiilidioksidipäästöt, ovat vähäiset.

 

 

Kuva: Adato Energia Oy.

Tutustu Kaukolämmön ABC -esitteen sähköisen versioon!

Tutustu myös valtakunnalliseen Lämpöä läheltä -sivustoon!