Aitoa omaa aurinkoenergiaa kotiin ja yritykseen

Aito.jpg

Aito-aurinkopaketillamme maksat kaikki aurinkosähkön tuottamiseen liittyvät laitteistot eli paneelit, invertterin ja oheislaitteet kuukaisittain 60 kuukauden maksuajalla.

Hintaan lisätään kotitalousvähennyskelpoiset asennuskustannukset, jotka veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Paketin kokoluokka voidaan skaalata kohteen mukaan, joten voit hankkia aurinkopaneelit kätevästi kotiin, taloyhtiöön tai yritykseen.

Esimerkkejä valmiiksi hinnoitelluista paketeista:

S 70x70.jpg64,90 €/kk* (60kk)
- Omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon, jossa ei ole sähkölämmitystä
- 10 paneelia, 2,7 kWp, asennus 1980 €**

 

M 70x70.jpg103,90 €/kk* (60kk)
- Omakotitaloon, jossa on suora tai varaava sähkölämmitys
- 20 paneelia, 5,4 kWp, asennus 3 190 €**

 

L 70x70.jpg196,90 €/kk* (60 kk)
- Maa- tai karjatilalle, jossa on suora sähkölämmitys
- 40 paneelia, 10,8 kWp, asennus 3 850€**

 

* Hinnat sisältävät alv 24%.

** Hinnat sisältävät lappeen suuntaisen asennuksen vakiokomponentein katolle kohteessa, joka sijaitsee 150 km säteellä Lappeenrannasta. Tiilikaton asennukseen lisätään 25 % asennuksen hinnasta.

 

Luotettavaa kokonaispalvelua

Aito-aurinkopaketin laitteistolla on valmistajan tuotetakuu, asennukseen liittyvät takuut ja voimalan tuotantoon liittyvä takuu. Arvioimme asennuksen edellytykset kohteessasi ja autamme tarvittavien lupa- ja ilmoitusasioiden hoitamisessa. Neuvomme myös laitteiston tehokkaassa käytössä ja avustusten hakemisessa.

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi niin, että tuottamasi aurinkosähkön määrä vähennetään sähkölaskusi loppusummasta. Lappeenrannan Energia sitoutuu ostamaan tuottamasi ylijäämäsähkön.

Kysy lisää ja tilaa maksuton kartoitus: energianmyynti@lreoy.fi