Kaikki saman katon alta

Lappeenrannan Energia Oy ja Lappeenrannan Energiaverkot Oy tarjoavat monipuolisen ja kilpailukykyisen valikoiman tuotteita sähköstä vesihuoltoon.
 

Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman sähkötuotteita. Jos haluat vakaan hinnan, solmi määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus. Jos arvostat ympäristöarvoja, valitse EKOenergia-sertifioitu Metsävoima tai Tuulivoima. Löydä sinulle sopiva vaihtoehto ja tee sähkösopimus kätevästi MinunEnergia -palvelussa.

Kaukolämpö on vaivaton ja asumisviihtyvyyttä lisäävä lämmitystapa. Lisäksi kaukolämpö on Lappeenrannassa ympäristöystävällistä, sillä se on valtaosin tuotettu puupolttoaineilla. Tutustu tarkemmin Reiluun kaukolämpöön.

Maakaasu on huoleton ja turvallinen energianlähde kotiisi tai yritykseesi. Maakaasua voit käyttää kotonasi lämmitykseen tai vaikkapa keittiössä. Yrityksissä maakaasu muovautuu moneen erilaiseen teolliseen käyttötarkoitukseen. Lisäksi maakaasu palaa puhtaasti, piipusta tulee vain vesihöyryä ja hiilidioksidia. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Toimitamme asiakkaillemme hyvälaatuista talousvettä luotettavasti ja turvallisesti. Jätevedet käsittelemme kustannustehokkaasti elinpiirin viihtyisyyttä ja ympäristöä kunnioittaen. Vesi on laatutuote – vaivattomasti suoraan hanasta.