Karttapalvelumme palvelee rakentajia ja urakoitsijoita

Johtokarttapalvelusta saat tarvittaessa kartat, joihin on kuvattu maanalaisten verkostojen sijainnit ja tarvittavat ominaisuudet.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Karttapalvelumme palvelee rakentajia ja urakoitsijoita
Ennen kaivutöiden aloittamista on varmistettava, onko kaivualueella vahingoittuvia maanalaisia johtoja. Johtojen vahingoittuminen on kaivajan vastuulla ja voi aiheuttaa merkittävän taloudellisen ja turvallisuusriskin. Palvelumme välittää vain omistamiimme ja sopimuskumppaniemme omistamiin verkkoihin kohdistuvia näyttöpyyntöjä.

Ota yhteyttä

Voit varmistaa maanalaisten johtojen ja verkkojen sijainnin käymällä johtokarttapalvelussamme tai tilaamalla sieltä työalueen johtokartat. Palvelusta voit tilata tarvittaessa myös kaapelitutkalla tehtävän kaapelinäytön ja maastoon merkitsemisen tai muiden verkkojen (kaukolämpö-, maakaasu- ja vesihuoltoverkko) osalta asiantuntijan käynnin työmaalla.

Näyttötyöt tilaamme sopimusurakoitsijaltamme. Kaapelin näytön edellytyksenä on työmaalla oleva johtokarttapalvelustamme saatu kaapelikartta sekä asiakkaan läsnäolo. Johtokartat ovat työkohtaisia, eikä niiden perusteella saa suorittaa muita kaivuutöitä.

Toimitusaika on vain muutamia päiviä

Yksittäiset työkohtaiset johtokartat toivotaan tilattavan vähintään kolme työpäivää ennen tarvetta. Kartat voi noutaa palvelustamme tai pyytää lähettämään sähköpostilla veloituksetta. Suurien alueiden johtokarttojen saamisesta on neuvoteltava erikseen ja niiden tuottamisesta veloitetaan työmäärän mukaan. Digitaliset kartta-aineistot käsittelemme ja toimitamme ETRS-GK28 koordinaatistossa ja N2000 korkeusjärjestelmässä.

Emme veloita näyttöpalvelusta, kun se kohdistuu omistamiimme ja sopimuskumppaniemme verkkoihin. Muiden omistamien verkkojen tai verkonosien näyttötyöt asiakas voi tilata näyttöpalveluita tarjoavilta urakoitsijalta. Johtokarttapalvelustamme saa tietoa em. palveluita tarjoavista yrityksistä.

Turvallisuus edellä!

Mukana oleva kaapelikartta helpottaa aina kaapelin etsintää. Asiakkaan on huolehdittava maastomerkintöjen pysyvyydestä. Tilaajan on huolehdittava, että näyttöpalvelutyö voidaan tehdä turvallisesti. Tarvittaessa työalue on rajattava puomeilla (esim. vilkkaasti liikennöity tiealue). Maakaasuputken läheisyydessä (5 m) kaivaminen edellyttää aina asiantuntijavalvojan läsnäoloa.

Johtokarttapalvelu on avoinna arkisin kello 8-15.

HUOM! JOHTOKARTTAPALVELU PALVELEE TOISTAISEKSI VAIN PUHELIMITSE JA SÄHKÖPOSTITSE, SILLÄ ASIAKASPALVELUMME ON SULJETTU 17.3.2020 alkaen.

Käyntiosoite: Simolantie 18 (palvelupiste asiakaspalvelun yhteydessä)
Sähköposti: johtokartat [at] lreoy.fi
Puhelin: 020 177 6360
 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.