Hae KKL-kumppaniksi koulutuksemme kautta

Tarjoamme pätevyyskoulutuksen kaukolämmön urakoitsijoiden työnjohtajille.
Lappeenrannan Energia
|
Energiaverkot tarjoaa koulutusta KKL-kumppaneille.
Edellytämme kaukolämpötöitä tekeviltä lämpöurakoitsijoiltamme Suomen LVI-liiton myöntämää kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan pätevyyttä (KKL-pätevyys). Lappeenrannan Energiaverkot tarjoaa kumppaneilleen kyseisen koulutuksen ja osallistuja itse maksaa pätevyystentin ja pätevöitymisen rekisteröinnin. Seuraava Kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan (KKL) pätevyyskoulutus järjestetään Amiedun kanssa yhteistyössä Lappeenrannan Energialla Simolantiellä keskiviikkona 8. toukokuuta kello 8-16.

Lappeenrannan Energiaverkkojen verkostomestari Ami Kylliäinen kertoo, että pätevyysvaatimuksella on tarkoituksena ylläpitää ja kehittää urakoitsijoiden ja Energiaverkkojen yhteistoimintaa niin, että asiakkaalle taataan turvallinen, laadukas ja toimiva kaukolämmön järjestelmä. Se edellyttää niin urakoitsijalta kuin lämmönmyyjältä avointa yhteistoimintaa tavoitteen saavuttamiseksi.

- Lämmönmyyjänä Energiaverkot sitoutuu aktiivisesti tiedottamaan lämpöurakoitsijoille ajankohtaisista asioista. Noudatamme yhteistoiminnassamme kaukolämmityslaitteiden asennuksen urakoitsijan ja lämmönmyyjän yhteistyön suositusta K2/2010 ja rakennusten kaukolämmityksen määräykset ja ohjeet julkaisua K1/2013. Vaadimme jatkossa KKL-pätevyyttä kaikilta urakoitsijan asennuksista ja huolloista vastaavilta työnjohtajilta.

Lappeenrannan Energiaverkot järjestää yhdessä Amiedun kanssa KKL-pätevyyskoulutuksen ja mahdollisuuden KKL-pätevyystenttiin. Ensimmäinen koulutus pidettiin tammikuussa ja toukokuun koulutukseen voi ilmoittautua suoraan Amiedun järjestelmässä.

Lisätietoja koulutuksesta hakijoille antaa Amiedu, rakentamisala [at] amiedu.fi tai puhelimitse 020 7461 256.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.