Tilaa vesiliitoslausunto

Tarvitsetko vesihuollon tai huleveden liitoslausunnon rakennuslupahakemuksen liitteeksi? Tilaa lausunto sähköisellä lomakkeellamme. Käsittelemme pyynnöt arviolta kahden viikon kuluessa.

vesihuollon liitoslausunto - herokuva

Mitä tietoja liitoslausunnossa annetaan?

Liitoslausunto toimii kiinteistön vesi- ja viemärisuunnitelmien lähtötietona. Liitoslausunnossa esitetään tonttijohtojen liitoskohdat, vesijohdon painetasot liitoskohdassa, viemäriliitosten liitoskorkeudet sekä padotuskorkeudet. Padotuskorkeudella tarkoitetaan sitä tasoa, jolle jäte- tai hulevesi saattaa verkostossa nousta.

Jos nykyisen kiinteistösi liitoskohta Lappeenrannan Energiaverkkojen verkostoon muuttuu tai liitoskohtia tarvitaan lisää, tarvitset uuden liitoslausunnon. Voit tilata liitoslausunnon myös jos tarvitset tietoa kiinteistön nykyisitä liittymä- ja padotuskoroista.

Tilaa lausunto täyttämällä alla oleva lomake. Lausunto on maksuton. Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeelle tarvittavista tiedoista tai lähettämästäsi lausuntopyynnöstä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vesihuollon ja huleveden liitoslausuntopyyntö

Tällä lomakkeella haetaan myös liittymätiedot kaupungin hulevesiviemäriin. Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valitse liittymät

Onko kyseessä uudisrakennus vai olemassa oleva rakennus?

Onko kyseessä uudisrakennus vai olemassa oleva rakennus?

Jäteveden laatu
Poikkeaako jäteveden laatu normaalista asumisjätevedestä?
Kirjoita selvitys jäteveden laadusta ja tarvittavien liittymien kokotiedot

Vain yksi tiedosto.
Rajoitus: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, bmp, dwg, png.

Kirjoita mahdolliset muut lisätiedot

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.