Vietämme ensi viikolla energiansäästöviikkoa

Osallistu sinäkin energiansäästöviikkoon ja Energiavarttiin!
Lappeenrannan Energia
|
Osallistu sinäkin energiansäästöviikkoon ja Energiavarttiin!
Energiansäästöviikko, 5.–11.10.2020, viestii meitä kaikkia koskettavista asioista. Kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia?

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin.

Napataan energiasyöpöt!

Tänä vuonna Energiansäästöviikolla etsitään energiasyöppöjä. Energiasyöpöt napsivat huomaamattomasti ison siivun energiakakusta ja tekevät salakavalasti suuren laskun niin ympäristölle kuin kukkarolle.

Lymyileekö sinunkin työpaikallasi, koulussa tai kodissa sellainen? Ruokitko tietämättäsi energiasyöppöä? Nyt on aika napata energiasyöpöt! Osallistu mukaan Energiansäästöviikkoon ja lähde syöppöjahtiin!

 

Energiavartti on hauska ja helppo tapa aloittaa syöppöjahti

Tule tunnistamaan energiasyöpöt pelilliseen Energiavarttiin tiistaina 6.10. kello 14.15. Verkkovisa mittaa tietämystä ja opettaa energiansäästöstä.

Yhteisen Energiavartin jälkeen tietovisa on pelattavissa koko Energiansäästöviikon ajan. Voitte siis suunnitella ajankohdan myös teille parhaiten sopivaan aikaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Energiavarttiin Motivan sivuilla >>

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.