Varaudumme sähkökatkojen varalle sunnuntaiksi 13.9.

Etelä-Karjalaan on annettu jälleen voimakkaan puuskatuulen varoitus.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Energiaverkot varautuu syysmyrskyn vaikutuksiin 13.9.
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan puuskainen tuuli on Etelä-Karjalan alueella vaarallisen voimakasta sunnuntaina 13. syyskuuta iltapäivän ja illan aikana. Tuulen ennustetaan olevan puuskissa 15 m/s. Lappeenrannan Energiaverkot varautuu sähköverkon vikojen korjaukseen nostamalla valmiuttaan sääennusteen mukaisesti. Sääennustetta ja myrskytuulen vaikutuksia seurataan tarkasti.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa mahdollisten sähkökatkojen alkuvaiheessa. Mikäli sähköt katkeavat, vikapalvelunumeroon 020 690 401 (mpm/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen häiriökartalta lappeenrannanenergia.fi/häiriötiedotteet. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Tiedotamme tarvittaessa verkkosivustollamme ja somessa

Energiaverkot viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.
 
Mahdolliset tiedotteet julkaistaan häiriöiden tilannesivustolla lappeenrannanenergia.fi/hairiotilanteet. Syysmyrskyyn varautumiseen on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä verkkopalvelussamme

Seuraa sääennustetta ja syysmyrskyn vaikutuksia valtakunnallisesti

Ilmatieteenlaitos päivittää voimassa olevaa säävaroitusta ilmatieteenlaitoksen verkkosivuilla. Valtakunnallista sähköhäiriöiden tilannetta voi seurata viikonvaihteen aikana Energiateollisuuden häiriökartalta.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.