Varaudumme sähkökatkojen varalle lauantaille 26.3.

Etelä-Karjalaan on annettu voimakkaan myrskytuulen varoitus tulevalle lauantaille.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Varaudu sähkökatkoon - kuvituskuva
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan puuskainen tuuli on Etelä-Karjalan alueella vaarallisen voimakasta lauantain 26.3. aikana. Tuulen ennustetaan olevan puuskissa yli 20 m/s. Lappeenrannan Energiaverkot varautuu sähköverkon vikojen korjaukseen nostamalla valmiuttaan sääennusteen mukaisesti. Sääennustetta ja myrskytuulen vaikutuksia seurataan tarkasti.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa mahdollisten sähkökatkojen alkuvaiheessa. Mikäli sähköt katkeavat, vikapalvelunumeroon 020 690 401 (mpm/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen häiriökartalta lappeenrannanenergia.fi/häiriötiedotteet. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Tiedotamme tarvittaessa verkkosivustollamme ja somessa

Energiaverkot viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.
 
Mahdolliset tiedotteet julkaistaan häiriöiden tilannesivustolla lappeenrannanenergia.fi/hairiotilanteet. Syysmyrskyyn varautumiseen on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä verkkopalvelussamme

Seuraa sääennustetta ja syysmyrskyn vaikutuksia valtakunnallisesti

Ilmatieteenlaitos päivittää voimassa olevaa säävaroitusta ilmatieteenlaitoksen verkkosivuilla. Valtakunnallista sähköhäiriöiden tilannetta voi seurata viikonvaihteen aikana Energiateollisuuden häiriökartalta.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.