Varaudumme sähkökatkoihin myrskytuulen vuoksi 30.6.-1.7.

Olemme varautuneet - olethan sinäkin?
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Energiaverkot varautuu sähkökatkoihin myrskytuulten vuoksi.
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan länsituuli on Etelä-Karjalan alueella vaarallisen voimakasta tiistai-iltapäivästä 30. kesäkuuta huomiseen keskiviikko-aamuun saakka. Tuulen ennustetaan olevan puuskissa 20 m/s. Lappeenrannan Energiaverkot on varautunut sähköverkon vikojen korjaukseen nostamalla valmiuttaan sääennusteen mukaisesti. 

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa mahdollisten sähkökatkojen alkuvaiheessa. Mikäli sähköt katkeavat, vikapalvelunumeroon 020 690 401 (mpm/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen sähkön häiriökartalta. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Tiedotamme tarvittaessa verkkosivustollamme ja somessa

Energiaverkot viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.
 
Mahdolliset tiedotteet julkaistaan häiriöiden tilannesivustolla lappeenrannanenergia.fi/hairiotilanteet. Myrskytuuliin varautumiseen on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä verkkopalvelussamme

Seuraa sääennustetta ja myrskyn vaikutuksia valtakunnallisesti

Ilmatieteenlaitos päivittää voimassa olevaa säävaroitusta ilmatieteenlaitoksen verkkosivuilla. Valtakunnallista sähköhäiriöiden tilannetta voi seurata Energiateollisuuden häiriökartalta.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.