Suomen Kaasuenergia on ostanut konsernimme kaasuliiketoiminnat

Lappeenrannan Energia
|
Suomen Kaasuenergia on ostanut Lappeenrannan Energia-konsernin kaasuliiketoiminnat
Lappeenrannan Energia -konsernin kaasunjakelu- ja kaasunmyyntiliiketoiminta ovat siirtyneet Suomen Kaasuenergialle 1.7.2022 toteutuneella liiketoimintakaupalla.

Suomen Kaasuenergia -konserniin kuuluva Auris Kaasunjakelu Oy on ostanut Lappeenrannan Energian kaasunjakeluliiketoiminnan ja Suomen Kaasuenergia Oy maakaasun myyntiliiketoiminnan.

Suomen Kaasuenergia -konserni on Suomen suurin kaasun jakelu- ja vähittäismyyntiyhtiö, jolla on nyt toteutuneen kaupan jälkeen noin 1 100 kilometriä omaa kaasunjakeluverkkoa sekä noin 25 000 kaasuasiakasta.

Asiakaspalvelu ja laskutus siirtyvät Suomen Kaasuenergialle 1.9.2022

Liiketoimintakaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia Lappeenrannan Energian kaasuasiakkaille. Suomen Kaasuenergia vastaa kaasutoimituksista ja niihin liittyvistä velvoitteista asiakkailla voimassa olevien sopimusten edellyttämällä tavalla.

Lappeenrannan Energia tuottaa Suomen Kaasuenergialle siirtyvien kaasuasiakkaiden asiakaspalvelun ja laskutuksen 1.9.2022 asti. Tämän jälkeen asiakaspalvelu ja laskutus siirtyvät liiketoiminnan uudelle omistajalle automaattisesti, ilman asiakkaan toimenpiteitä. Suomen Kaasuenergia tiedottaa tästä asiakkaille vielä erikseen ennen palveluidentuottajan vaihtumista.

Toisin kuin asiakaspalvelu ja laskutus, kaasunmyynti Lappeenrannan Energian kaasuasiakkaille siirtyy kaupan myötä saman tien Suomen Kaasuenergialle. Toisin sanoen kaikki kyselyt kaasunmyyntiin ja -ostamiseen liittyen ohjataan jatkossa osoitteeseen myynti [at] ske.fi.

HUOM! 1.9.2022 alkaen maakaasua koskevat yhteydenotot tulee tehdä Aurikselle, jonka asiakaspalvelut tuottaa Elenia. Yhteystiedot ovat sähköposti asiakaspalvelu [at] aurisenergia.fi () ja puhelinnumero 020 690 027. Pyydämme maakaasun asiakasta myös huomioimaan, että historiatiedot eivät kuitenkaan siirry Aurikselle, joten jos tarvitset elokuun tai aiempiin laskuihin liittyen käännythän asiakaspalvelumme puoleen.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.