Punnanlahden vesiverkoston saneerauksesta asukastilaisuus 31.5.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 31. toukokuuta ravintola Bistro Sataman Tornissa kello 18.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Asukastilaisuus Punnanlahdessa 31.5.2023.
Lappeenrannan Energiaverkot kutsuu Punnanlahden asukkaita ja kiinteistönomistajia yleisötilaisuuteen kuulemaan syksyllä alkavasta Punnanlahden vesihuoltoverkoston saneerausurakasta.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 31. toukokuuta ravintola Bistro Sataman Tornissa, osoitteessa Poijutie 4, kello 18.

Energiaverkkojen vesihuoltoinsinööri Päivi Kallio kertoo, että Punnanlahden vesijohtoverkosto on rakennettu pääasiassa 1960-1970-luvuilla Joutsenon kunnan aikana. Alueen jätevesiverkoston kuntoa on selvitetty viemärikuvauksilla, joissa todettiin verkoston kaipaavan saneerausta. 

- Verkoston jätevesiviemärit ovat betonisia ja vesijohdot valurautaa, ja ne ovat käyttöikänsä ylittäneitä. Verkoston viemärit eivät enää ole riittävän toimintakuntoisia ja alueella on ollut vesijohtovuotoja. Siksi saneerausta tarvitaan koko alueella. 

Kallio sanoo, että laajamittainen verkoston saneeraus Punnanlahdelta tulee olemaan arviolta kolmivuotinen. Verkosto sijaitsee pääasiassa yksityisasiakkaiden mailla ja jokaisen maanomistajan kanssa tehdään sopimus johtoalueen käyttöoikeudesta. 

- Työt alkavat näillä näkymin kesä-heinäkuussa puiden kaadoilla ja varsinainen rakentaminen elokuussa. Kutsumme alueen asukkaita ja kiinteistönomistajia tutustumaan tulevaan urakkaan asukastilaisuuteemme. Esittelemme tilaisuudessa saneerausurakan taustoja ja suunnitelmia sekä kerromme samassa yhteydessä kiinteistönomistajille tarjottavasta alueen tonttijohtojen saneerausmahdollisuudesta.  

Punnanlahden asukastilaisuuteen lähetetään kutsu alueen kiinteistöjen osoitteisiin ja lisätietoja urakasta saa jatkossa myös Lappeenrannan Energian verkkopalvelusta. 

Kuvateksti: Punnanlahdessa saneerataan vesijohto- ja jätevesiverkostoa 850 metrin matkalta seuraavan kolmen vuoden aikana.

Kuvateksti: Punnanlahdessa saneerataan vesijohto- ja jätevesiverkostoa 850 metrin matkalta seuraavan kolmen vuoden aikana. 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.