Mukaan energian tehokkuussopimukseen

Lappeenrannan Energia on hakenut mukaan kauden 2017-2025 Energiatehokkuussopimukseen.
Lappeenrannan Energia
|
energiatehokkuussopimus kattaa jatkossa kaikki Lappeenrannan Energia-konsernin toiminnot.
Energiahankinnan päällikkö Tiia Kiuru kertoo, että energiatehokkuussopimus kattaa jatkossa kaikki konsernin toiminnot, kun aikaisemmin sopimukseen olivat liittyneet konsernin tytäryhtiön Lappeenrannan Lämpövoiman veden ja lämmöntuotannon liiketoiminnat.

- Otamme samalla käyttöön myös ETJ+ -järjestelmän, jolla varmistetaan systemaattinen energiatehokkuustyö ja sen jatkuva parantaminen.

Lappeenrannan Energian tärkeimpiä energiansäästökohteita ovat kaukolämmön ja sähkönsiirron häviöt sekä kiinteistöjen ja laitosten omakäyttöenergia.

- Sopimukseen liityttäessä sitoudutaan tavoittelemaan 6 % energiansäästöä mukaan liitetystä käytöstä vuoteen 2025 mennessä, Kiuru tarkentaa.

Lappeenrannan Energia suosittelee kaikkia verkoston yrityksiä tutustumaan ja liittymään mukaan vastuullisten energiakäyttäjien joukkoon.

Mikä on energiatehokkuussopimus?

Energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa ja ensisijainen keino edistää energian tehokasta käyttöä Suomessa. Vastuullinen ja tehokas energiankäyttö vähentää ilmastonmuutosta aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä.

Vapaaehtoiset sopimukset ovat valtion ja toimialojen yhdessä valitsema tapa täyttää Suomelle asetetut kansainväliset energiatehokkuusvelvoitteet. Kattavalla ja tuloksekkaalla sopimustoiminnalla velvoitteet on jatkossakin mahdollista saavuttaa ilman erillistä uutta lainsäädäntöä tai muita uusia pakkokeinoja.

Energiatehokkuussopimuskausi 2017–2025 jatkaa vuoden 2016 lopussa päättynyttä energiatehokkuussopimusten kautta 2008–2016.

Tutustu lisää: http://www.energiatehokkuussopimukset2017-2025.fi/

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.