Lumimyräkkää seurataan Energiaverkoilla tiiviisti

Poikkeuksellisen runsaan lumipyryn lähestymistä Suomeen seurataan tiiviisti.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Lappeenrannan Energiaverkot varautuu sähkökatkoihin lumimyräkän vuoksi.
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan Suomeen leviää voimakas lumipyry lännestä maanantain 11.1. illan ja tiistain vastaisen yön aikana. Lappeenrannan Energiaverkoilla seurataan sääennustetta ja tarvittaessa varaudutaan nostamaan valmiutta sähkökatkojen varalle. Tällä hetkellä ennusteen mukaan runsaimmat lumikertymät jäävät Länsi-Suomen puolelle eikä lumi näyttäisi uhkaavan sähköverkkoja Etelä-Karjalassa.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme samalla, että suosittelemme aina tilaamaan mahdollisista vikakeskeytyksistä tekstiviesti- tai sähköpostitiedotteen osoitteessa minunenergia.fi.

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi myös seurata Energian nettisivujen häiriökartalta osoitteesta lappeenrannanenergia.fi/häiriötiedotteet.

Tiedotamme tarvittaessa verkkosivustollamme ja somessa

Energiaverkot viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista verkkosivuillaan häiriötiedotteella ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.

Seuraa sääennustetta ja lumimyräkän vaikutuksia valtakunnallisesti

Ilmatieteenlaitos päivittää voimassa olevaa säävaroitusta ilmatieteenlaitoksen verkkosivuilla. Valtakunnallista sähköhäiriöiden tilannetta voi seurata  Energiateollisuuden häiriökartalta.

Jos sähköt kuitenkin katkeavat

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa mahdollisten sähkökatkojen alkuvaiheessa. Mikäli sähköt katkeavat, vikapalvelunumeroon 020 690 401 (mpm/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Mahdolliset mediatiedotteet julkaistaan häiriöiden tilannesivustolla lappeenrannanenergia.fi/hairiotiedotteet sekä Energian ePressin uutishuoneessa. Lumimyräkkään ja myrskyyn varautumiseen on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä verkkosivuillamme

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.