Lappeenrannan vesitorni avautuu jälleen kesäkaudeksi helatorstaina

Tervetuloa taas tutustumaan kotiseutumme maamerkkiin keskustassa.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan vesitorni avautuu jälleen kesäkaudeksi helatorstaina
Banana Tree ravintolatoiminnan kesäkausi Lappeenrannan vesitornin juurella käynnistyy tiistaina 9.5.2023 kello 10.30. Vesitornin näköalatasanteella voi vierailla helatorstaista 18.5. alkaen. Vesitornin ovi on avoinna helatorstaista lähtien ravintolan aukioloaikojen puitteissa päivittäin 10.30–18.00.

Vesitornin vierailut ovat maksullisia ja lippuja käynnille voi ostaa suoraan Banana Tree ravintolasta. Näköalatasanteelle kiivetään rappusia ylös noin 160 askelnousulla, joten kulku Lappeenrannan lähiympäristön maisemia katselemaan ei ole rappusten vuoksi esteetön.

Vesitornin näköalatasanteelle avautuu kesän ajaksi Etelä-Karjalan museon tuottama valokuvanäyttely, joka esittelee nykyisen vesitornin ikkunoista avautuvia näkymiä eri vuosikymmenten aikana. Vesitorni on myös mukana toukokuussa pidettävän valtakunnallisen museoviikon tapahtumissa. Lappeenrannan kaupunki tiedottaa museoviikon lähestyessä tapahtumista lisää.

Seuraathan kotiseutumme tunnetuimman maamerkin eli Lappeenrannan vesitornin kesän tapahtumia myös suoraan  Banana Treen verkkosivujen uutisista.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.