Lappeenrannan Energian vuosikertomus julkaistiin jälleen musiikkivideona

Vuosikertomuksemme sähköinen formaatti uudistui tänä vuonna videotarinoiksi.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energian vuosikertomus julkaistiin jälleen musiikkivideona
Vuosikertomus 2022 avaa energia- ja vesiyhtiömme viime vuoden tunnuslukuja, toimintaa ja tilinpäätöstä tutussa tiiviissä muodossaan. Vuoden merkittävimmät asiat kerrataan ensimmäistä kertaa toimitusjohtajiemme Arto Nikkasen, Jarkko Kovasen ja Arto Taipaleen lyhyinä haastatteluina viime vuoden biisimme sanomaa lisää avaten.

Lappeenrannan Energialle vuosi 2022 oli haastava useista syistä, mutta toimitusjohtajan Arto Nikkasen tilinpäätöksen yhteen vetäneen tervehdyksen viestillä energiakriisin vuodesta selviydyttiin hyvän varautumisen ja reagointikyvyn ansiosta.

- Tähän ketterään reagointikykyyn viime vuonna saa sisällyttää myös heti alkuvuodesta edellisen vuoden kohokohtien tiivistämisen ensimmäistä kertaa vuosikertomusvideona. Koska video sai runsaasti hyvää palautetta, päätettiin vuosikertomus julkaista tänäkin vuonna lauluksi muutetussa muodossa. Sanoitukseen koottiin viime vuoden työmme merkittävimmät saavutukset energiakriisin vuoden aikana. Biisimme yhdessä osassa avaamme lähitulevaisuuden hiilineutraaleja tavoitteitamme ja siksi mukana mainintoina ovat myös ST1 ja LUT.

Työnimellä ”Energia Rhapsody” kulkenut Vuosikertomus 2022 on kuvattu paikallisissa tutuissa paikoissa Ihalaisen avolouhoksella Nordkalkilla ja Mertaniemen voimalaitoksella. Haastattelut taltioitiin Lappeenrannan vesitornin näköalatasanteella. Toimitusjohtaja Nikkanen kiittää kaikkia projektissa mukana olleita.

- Haluamme erityisesti kiittää markkinointikumppanimme Avidlyn Jaakko Hännistä tiimeineen vuosikertomuksemme konseptin kehittämisestä tähän päivään, Pete Wellingiä toistamiseen biisimme sävellyksestä, sanoituksesta, äänittämisestä ja kuvaamisesta sekä tietenkin naapuriyritystämme Nordkalkia tämän kotiseudun huikeimmista kuvauslokaatioista Ihalaisen avolouhoksella ja sen tunneleissa.

- Lisäksi erityiskiitos menneestä vuodesta myös omalle henkilöstöllemme, joista osa heittäytyi tänäkin vuonna videolle esiintymään. Yhdessä, avoimesti ja varmasti otamme arvojemme mukaan vastaan kaikki tämänkin vuoden version palautteet. Toivottavasti lopputulos kiinnostaa, viihdyttää ja keventää myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme mieliä!

Tutustu viime vuoden kohokohtiimme ja katso Vuosikertomus 2022 -musiikkivideomme

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.