Enerva valvoo ja ylläpitää nyt sähköverkkoamme

Sähkön häiriöt näkyvät jatkossa omalla kartalla.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Sähkön häiriöt näkyvät nyt omalla kartalla.
Lappeenrannan Energiaverkkojen sähkön jakeluverkon valvonta ja käyttötoiminta siirtyivät Enervalle tänään tiistaina 16.6.2020.

Toimintojen ja palveluiden siirto ei aiheuta muutoksia sähköverkon asiakkaidemme palveluissa lukuun ottamatta sähkön häiriökartan eriytymisenä omaksi häiriökartaksi Lappeenrannan Energian verkkopalvelussa.  Jatkossa Energian verkkopalvelussa Häiriötiedotteet-sivulla on kaksi häiriökarttaa – oma sähkölle ja toinen häiriökartta lämmölle ja vedelle.

Sähkön vikapalvelun numero 020 690 401 (mpm/pvm), sen palveluaika 24/7 ja häiriöihin liittyvä muu asiakaspalvelu säilyvät ennallaan. Valvonnan ja ylläpidon siirto Enervalle ei vaikuta sähkönjakelun häiriötilanteisiin liittyvään asiakas- ja mediaviestintään. Myös veden ja lämmön häiriötilanteiden palveluihin asiakkaille ei tule muutoksia.

Lappeenrannan Energiaverkkojen sähkön verkostourakoitsijoille on tiedotettu muutoksesta ja uusista toimintatavoista. Kesäkuun 16. päivästä lähtien sähkön keskeytysjärjestelyt hoidetaan Enervan sivuston kautta. 

Enerva Oy

Enerva Oy hoitaa omistajayhtiöidensä verkonvalvontaa ja -käyttöä keskitetysti. Valvottavan sähköverkon yhteinen pituus on noin 45 000 km ja verkkoasiakkaita on Enervan piirissä yhteensä noin 260 000. Yhtiön tehtävänä on turvata energian mahdollisimman keskeytyksetön jakelu ja tehostaa yhteistyömallin kautta mm. häiriönselvitystä.

Enerva Oy on ensimmäinen yhtiö Suomessa, joka toimii tällä palvelukokonaisuudella. Yhtiön omistavat infrapalveluita tuottava Elvera Oy sekä sähköverkkoyhtiöt Kymenlaakson Sähköverkko Oy, Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Järvi-Suomen Energia Oy.
Enerva.fi

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.