Energiaverkot varautuu voimakkaan syysmyrskyn vaikutuksiin 26.-27.9.

Etelä-Karjalaan on ennustettu vaarallisen voimakasta tuulta 26.-27.9.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Lappeenrannan Energiaverkot varautuu sähkökatkoihin 26.-27.9.
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan lännen ja luoteen välinen tuuli on Etelä-Karjalan alueella vaarallisen voimakasta huomisesta keskiviikkoillasta 26. syyskuuta torstai-iltaan 27.9. Tuulen ennustetaan olevan puuskissa 20 m/s. Lappeenrannan Energiaverkot varautuu sähköverkon vikojen korjaukseen nostamalla valmiuttaan sääennusteen mukaisesti.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa mahdollisten sähkökatkojen alkuvaiheessa. Mikäli sähköt katkeavat, vikapalvelunumeroon 020 690 401 (mpm/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen häiriökartalta osoitteesta katkokartta.lreoy.fi. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Tiedotamme tarvittaessa verkkosivustollamme ja somessa

Energiaverkot viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.
 
Mahdolliset tiedotteet julkaistaan häiriöiden tilannesivustolla www.lappeenrannanenergia.fi/hairiotilanteet. Syysmyrskyyn varautumiseen on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä verkkosivuillamme. Uusi verkkopalvelu toimii myös mobiilissa. 

Seuraa sääennustetta ja syysmyrskyn vaikutuksia valtakunnallisesti

Ilmatieteenlaitos päivittää voimassa olevaa säävaroitusta ilmatieteenlaitoksen verkkosivuilla. Valtakunnallista sähköhäiriöiden tilannetta voi seurata  Energiateollisuuden häiriökartalta.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.