Energiaverkot varautuu ukkosmyräkän vaikutuksiin 8.6.

Sääennuste lupaa rajua ukonilmaa Etelä-Karjalaan - olemme kohottaneet valmiutta sähkökatkojen varalle.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Kuvituskuvassa voimalinjan taustalla pilviä.
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan Etelä-Karjalan alueella kehittyy voimakkaita ukkoskuuroja, joiden yhteydessä voi esiintyä voimakkaita ukkospuuskia tänään maanantaina 8. kesäkuuta iltapäivästä lähtien aina puoleen yöhön saakka. Ukkospuuskien tuulen ennustetaan voivan olla yli 20 m/s ja tulevalle yölle ennustetaan voimakkaita sateita. Lappeenrannan Energiaverkot on varautunut sähköverkon vikojen korjaukseen nostamalla valmiustilaa ja varaamalla resursseja viankorjaukseen sekä asiakaspalveluun.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa sähkökatkojen alkuvaiheessa. Vikapalvelunumeroon 020 690 401 (pmp/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen häiriökartalta. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Häiriötilannetta voi seurata netistä

Sähkön häiriötilannetta voi halutessaan seurata Energiaverkkojen omalta sähkön häiriökartalta. Vinkkejä ja neuvoja sähkökatkotilanteeseen saa myös Ohjeet ja vinkit -sivustoltamme.
 
Sivustolla on myös ohjeet sähkön häiriötekstiviestien tilaamiseen joko matkapuhelimeen tai sähköpostiin online-palvelumme MinunEnergian kautta.  

Tiedotamme tilanteesta verkkosivuilla ja somessa

Energia viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista säännöllisesti verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy/)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.