Energiaverkot on varautunut talvimyräkän vaikutuksiin 18.12.

Olemme korottaneet valmiutta mahdollisten sähkökatkojen varalta.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Olemme korottaneet valmiutta mahdollisten sähkökatkojen varalta.
Ilmatieteenlaitoksen sääennuste on luvannut vesi- ja räntäsateista talvimyräkkää Etelä-Karjalan alueelle. Lappeenrannan Energiaverkot on varautunut sähköverkon mahdollisten vikojen korjaukseen nostamalla valmiuttaan sääennusteen mukaisesti. Sähkönjakeluverkkoa ja sääennustetta seurataan tehostetusti.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa mahdollisten sähkökatkojen alkuvaiheessa. Mikäli sähköt katkeavat, vikapalvelunumeroon 020 690 401 (mpm/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen häiriökartalta osoitteesta katkokartta.lreoy.fi. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Tiedotamme tarvittaessa verkkosivustollamme ja somessa

Energiaverkot viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.

Lue julkaistut häiriötiedotteet:

18.12.2019 kello 20.45: Savitaipaleella ja Taipalsaarella lumen aiheuttamia sähkökatkoja 18.12. 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.