Myllymäessä korjataan kaukolämpövuotoa 4.3. illalla

Myllymäessä korjataan kaukolämpöverkoston vuotoa torstaina 4.3. kello 16.00-23.00. Korjaustyöstä aiheutuu lämpökatko Myllymäen ja Ojala-Tuomelan alueilla.

Lämpökatkon aikana kiinteistön lämmitys ja lämmin käyttövesi ovat pois käytöstä. Kylmä vesi on saatavilla normaalisti.

Lämpökatkosta tiedotetaan asiakkaille suoraan häiriöviestipalvelun kautta sekä kaikille yleisesti Energian verkkopalvelussa ja sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Twitterissä

Lappeenrannan Energiaverkot Oy pahoittelee korjaustyöstä aiheutuvia häiriöitä.

Laaja lämpökatko Lauritsalassa 24.2. - runkojohdon vuotoa korjataan kello 15-21

Lauritsalan Luukkaanrinteen puistossa on havaittu vuoto kaukolämmön runkojohdossa tänään keskiviikkona 24.2. Vuodon korjaus käynnistyy välittömästi ja se aiheuttaa laajan lämpökatkon Lappeenrannan kantakaupungin itäosissa eli Lauritsalan, Hakalin, Mälkiän ja Kanavansuun alueilla. Katkon kestoajaksi arvioidaan kello 15-21.

Lämpökatkon aikana alueen kiinteistöjen lämmitys ja lämmin käyttövesi ovat pois käytöstä. Kylmä vesi on saatavilla lämpökatkon aikana normaalisti. Lämmön ja lämpimän veden toimitus palautuu normaaliksi illan aikana.

Vedenjakelukatkoksia Ylämaalla 20.2.2021

Ylämaalla Jalokivitiellä havaittiin korjausta vaativa vika tänään perjantaina 19.2. ja vian korjaaminen aloitetaan lauantaina 20.2. aamulla. Jokitien sekä Jalokivitien alueella on vedenjakelukatkoksia klo 9.00 alkaen.

Katkojen jälkeen veden laatu voi poiketa totutusta, mutta haitta poistuu juoksuttamalla vettä.

Lappeenrannan Energiaverkot Oy pahoittelee aiheutuvaa häiriötä.

Voisalmen sähköasemalla kaikki toimii normaalisti

Viime yönä 18.2. kello 00-01 välisenä aikana oli yllättävä sähkökatko Voisalmen, Kivisalmen ja Taipalsaaren Saimaanharjun alueella. Aamulla vian epäiltiin johtuneen teknisestä viasta Voisalmen sähköasemalla. Päivällä tehdyn sähköaseman tarkastuksen jälkeen sähköaseman toiminta palautettiin normaaliksi ja todettiin, että mitään varsinaista vikaa asemalta ei löytynyt. Sähkökatkojen aiheuttajaksi epäillään mitä todennäköisimmin Mertaniemen voimalaitokselta Voisalmen sähköasemaa syöttävää ilmajohtoa.

Ahvenlammen aluesaneerauksella pitkää käyttöikää vesiverkostoille

Syyskuussa 2020 valmistuneessa Ahvenlammen aluesaneerauksessa uusittiin vesijohto- ja viemäriverkostoa. Kaikkiaan noin vuoden kestänyt projekti on kerännyt kiitosta asukkailta. Saneerauksen myötä putkiston käyttöikä on pidentynyt sadalla vuodella ja veden laatu on entistä parempaa.

Syksyllä 2019 alkanut Ahvenlammen vesihuollon aluesaneeraus saatiin päätökseen syyskuussa 2020.

Hovinpellolla vesiverkoston huoltotyö aiheutti veden laatuhäiriöitä 9.2.

Lappeenrannan Energiaverkkojen vesiverkoston huoltotyö aiheutti verkostossa veden virtaussuuntiin äkillisiä muutoksia Hovinpellon alueella tänään tiistaina 9.2. puolen päivän aikaan. Tästä johtuen vesi muuttui alueella ruskeaksi ja sakkaiseksi. Huoltotyö on nyt ohi ja veden laatu palailee normaaliksi iltapäivän aikana.

Tuore diplomityö kertoo kaukolämmön taloudellisesta kannattavuudesta

Annamaria Tielisen diplomityö tutkii kaukolämmöstä maalämpöön vaihtamisen taloudellista kannattavuutta Lappeenrannan alueella. Vaikka työn tulosten mukaan kaikkien kohderakennusten lämmityskuluissa syntyy säästöä, säästö oli niin pieni, että vain yhdessä kohteessa maalämmön investointi oli kannattava kaikissa tarkastelluissa hintaskenaarioissa.

LUT-yliopistosta valmistuneen Annamaria Tielisen diplomityön mukaan kaukolämmössä pysyminen on Lappeenrannassa kilpailukykyinen vaihtoehto.

Peltolassa vesikatko 28.-29.1. yön aikana - vesijohtoverkostoa huolletaan

Lappeenrannan Peltolassa huolletaan vesijohtoverkostoa 28.-29.1. yöllä. Väinölänkadun alueella on vedenjakelussa katkos 28.-29.1. yön aikana kello 23-05.

Katkon jälkeen veden laatu voi poiketa totutusta, mutta haitta poistuu juoksuttamalla vettä.

Lappeenrannan Energiaverkot pahoittelee vesikatkosta aiheutuvaa haittaa alueen asukkaille.

Kaukolämpövuoto Myllymäessä 26.1.

Lappeenrannan Myllymäessä osoitteen Myllymäenkatu 35 kohdalla havaittiin kaukolämpövuoto 26.1. Vuodon korjaaminen on aloitettu ja töistä aiheutuu lämpökatko Myllymäen alueella. Lämpökatkon aikana kiinteistön lämmitys ja lämmin käyttövesi ovat pois käytöstä. Kylmä vesi on saatavilla normaalisti.

Lappeenrannan Energiaverkot Oy pahoittelee töistä aiheutuvia häiriöitä.

Vesijohtovuoto Savonkadulla 25.1.

Savonkadulla havaittiin vesijohtovuoto 25.1. ja korjaustoimet aloitetaan välittömästi. Savonkadun alueella on vedenjakelukatkos illan aikana.

Väliaikainen vedenjakelupiste järjestetään osoitteen Savonkatu 10 läheisyyteen ja siitä voi hakea vettä omiin astioihin.

Katkon jälkeen veden laatu voi poiketa totutusta, mutta haitta poistuu juoksuttamalla vettä.

Lappeenrannan Energiaverkot Oy pahoittelee aiheutuvaa haittaa.

Tilaa aihepiirin Lappeenrannan Energiaverkot RSS-syöte

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.