Kiitos kesätyöhakuumme osallistuneille!

Haku kesätyöpaikkoihimme Lappeenrannan Energialle, Energiaverkoille ja Lämpövoimalle päättyi helmikuun lopussa. Saimme yli 660 hakemusta kymmeneen eri tehtävään.

Olemme valitsemassa 13 energistä nuorta työntekijää avoinna olleisiin kesätyöpaikkoihimme ja saimme hakemuksia tänäkin vuonna huikean määrän. 

Lappeenrannan Energialle haetaan assistenttia

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Lappeenrannan Energia-konsernin Yhteisiin palveluihin hallinnon assistenttia.

Yhteisten palvelujen johtaja Sari Luukkonen avaa assistentin tehtävänkuvaa hieman laajemmin:

Vihreään Kaukolämpöön vaihtamalla pienempi hiilijalanjälki

Tiesitkö, että päivittämällä kaukolämpösopimuksesi Vihreään Kaukolämpöön pienennät hiilijalanjälkeäsi sähkösaunan 450 lämmityskerran verran? Tutustu esimerkkeihimme, joiden avulla hahmotat konkreettisesti hiilineutraalin valinnan merkityksen.

Kaukolämpö tuotetaan Lappeenrannassa ympäristöystävällisesti ja lähellä

Liisa-myrskyn vakiokorvausten maksu viivästyy edelleen

Marraskuisen Liisa-myrskyn aiheuttamien sähkökatkojen vakiokorvausten maksu viivästyy valitettavasti edelleen. Syynä viivästykseen on viime vuonna hankittujen tietojärjestelmien yhteen sovittaminen.

Sähköverkon käyttöpäällikkö Antti Lintunen kertoo, että myrskyn jälkeen havaittiin, että syksyllä uusittu tietojärjestelmä vaatii vielä kehity

Taloyhtiöitä kutsutaan omaan foorumiin Lappeenrannassa

Taloyhtiöfoorumien toiminta on käynnistynyt Lappeenrannassa seudullisen energianeuvonnan avustuksella. Foorumin tavoitteena on muodostaa yhteinen verkosto samankaltaisille taloyhtiöille. Yhteistyöllä järjestetään muun muassa koulutuksia ja infoja energiatehokkuudesta ja energiaremonteista. Foorumin verkosto on avoin kenelle tahansa taloyhtiön edustajalle, hallituksen jäsenelle kuin yksittäiselle asukkaalle.

Foorumi verkottaa yhteen saman ikäisiä ja kokoisia taloyhtiöitä, naapuriyhtiöitä ja energiatehokkuussuunnitelmia tekeviä taloyhtiöitä.

Asiakaspalvelumme suljettu iltapäivän 16.2.

Asiakaspalvelumme Simolantiellä on poikkeuksellisesti suljettu tiistaina 16. helmikuuta kello 11.30-16 henkilöstön koulutustilaisuuden vuoksi.

Ystävällisin terveisin,

Asiakaspalvelu
Lappeenrannan Energia Oy

Neljä energiayhtiötä kehittävät yhdessä lämmön kulutusjoustoa

Energiapalveluyhtiö Väreen osakkaat Savon Voima, Kuopion Energia, Alva-yhtiöt ja Lappeenrannan Energia tekevät yhteistyötä myös lämpöpalveluiden kehittämisessä ja lanseeraavat yhteiskehittämisen tuloksena syntyneen lämmön kulutusjoustopalvelun. Palvelu mahdollistaa kulutusjoustojen ohella kiinteistön lämmitysjärjestelmän etävalvonnan ja -ohjauksen, asiakkaalle näkymän huoneistojen lämpötiloihin ja energiankulutukseen, olosuhteiden optimoinnin asiakkaan määrittämien raja-arvojen mukaisesti sekä hälytykset poikkeamista.

Palvelun teknisessä toteutuksessa kumppanina toimii Ouman.

Energisten kesäduuniemme haku käynnistyi

Lappeenrannan Energian suosittu kesätyöhaku on käynnistynyt. Haemme kesätöihin opiskelijoita erilaisiin sähkön, lämmön, veden ja asiakaspalvelun tehtäviin. Lappeenrannan Energian, Energiaverkkojen ja Lämpövoiman avoimet kesätyöpaikat ovat haettavana verkkosivuiltamme vain rekrytointijärjestelmämme kautta helmikuun loppuun saakka.

Lappeenrannan Energia-konsernin tulevaksi kesäksi avattiin kesätyöhaku kymmenkuntaan erilaiseen ja mielenkiintoiseen tehtävään.

Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste

Lappeenrannan Energia on sitoutunut suojaamaan työnhakijoidensa yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan tietosuojalainsäädäntöä ja hyviä tietosuojakäytäntöjä.

1. Rekisterinpitäjä
Lapeenrannan Energia Oy, Lappeenrannan Energiaverkot Oy, Lappeenrannan Lämpövoima Oy.

Avoin hakemus

Lappeenrannan Energialla rakennamme aktiivisesti maakuntaamme kestävää ja puhdasta tulevaisuutta tarjoamalla maailman parasta vettä, älykkäät verkostot sekä vihreää lämpöä. Palvelumme tuottavat asiakkaillemme arvoa tänään ja huomenna.

Lappeenrannan Energia-konserni on Lappeenrannan kaupungin omistama energia- ja vesiyhtiö, joka hankkii ja siirtää sähköä, vettä, kaukolämpöä, maakaasua ja höyryä. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Lappeenrannan Energia Oy ja tytäryhtiöt Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Lappeenrannan Lämpövoima Oy.

Tilaa aihepiirin Lappeenrannan Energia RSS-syöte

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.