Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 28.3.

Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, jota vietetään lauantaina 28. maaliskuuta kello 20.30–21.30.
Lappeenrannan Energia
|
Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 28.3.
Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Lappeenrannan Energia sammuttaa jälleen kerran julkisivuvalot tapahtuma-ajaksi kaupunkikeskustan maamerkistä, Lappeenrannan vesitornista.

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston ja luonnon puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Earth Hour ei ole varsinaisesti sähkön- tai energiansäästöön tähtäävä tempaus. Somekanavillamme herättelemme tällä viikolla kaikkia kuitenkin miettimään, miten pienillä arjen teoilla voi tehdä kestävämpiä valintoja ilmastoakin ajatellen.

Tänä vuonna kansainvälinen Earth Hour nostaa esiin monimuotoisen luonnon merkityksen ilmastonmuutoksen torjunnassa ja Suomessa pureudutaan ruoan ilmastovaikutuksiin. Lue WWF:n tiedote aiheesta.

Liity mukaan WWF:n kampanjasivulla ja ole mukana viestin viemisestä eteenpäin.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.