Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 24.3.

Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, jota vietetään lauantaina 24. maaliskuuta kello 20.30–21.30.
Lappeenrannan Energia
|
Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 24.3.
Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Lappeenrannan Energia sammuttaa jälleen kerran julkisivuvalot tapahtuma-ajaksi kaupunkikeskustan maamerkistä, Lappeenrannan vesitornista.

Earth Hour on maailmanlaajuinen kampanja, jossa ihmiset ympäri maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä. Kampanja haluaa innostaa ihmisiä toimimaan itse maailman tulevaisuuden puolesta ja ilmastokriisin torjumiseksi. Earth Hourin tavoitteena on vaikuttaa maailman päättäjiin niin, että ilmastonmuutoksen torjunta otetaan tosissaan.

Haastamme GES-verkoston ja asiakkaamme mukaan

Tänäkin vuonna Earth Hourin teema liittyy vahvasti ruokaan ja sen vastuullisuuteen. Yritykset, kunnat ja muut yhteisöt voivat ottaa osaa Earth Houriin esimerkiksi järjestämällä oman Earth Hour -kynttiläillallisen tai muun teemaan sopivan tapahtuman. Lappeenrannan Energia haastaa GES-verkoston yritykset ja jokaisen asiakkaan mukaan viettämään Earth hour-tapahtumaa itselleen sopivalla tavalla:
 
Osallistu tänä vuonna "Maailman suurin kynttiläillallinen" -teemaiseen tapahtumaan ja ilmoita siitä myös WWF:n kampanjasivuilla www.earthhour.fi! Kokeile sivuston ilmastoystävällisiä ruokareseptejä ja poimi vinkkejä sinulle sopivan Earth Hourin viettoon.
 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.