Taloyhtiöfoorumissa 18.5. esitteillä uudet Kaukoviisaat palvelumme

Tervetuloa mukaan taloyhtiöfoorumin verkkotapahtumaan tiistaina 18.5. kello 17-18.30.
Lappeenrannan Energia
|
Kaukoviisas -kuvituskuva
Taloyhtiöfoorumien toiminta on käynnistynyt Lappeenrannassa seudullisen energianeuvonnan avustuksella. Foorumin tavoitteena on muodostaa yhteinen verkosto samankaltaisille taloyhtiöille. Yhteistyöllä järjestetään muun muassa koulutuksia ja infoja energiatehokkuudesta ja energiaremonteista.

Foorumi verkottaa yhteen saman ikäisiä ja kokoisia taloyhtiöitä, naapuriyhtiöitä ja energiatehokkuussuunnitelmia tekeviä taloyhtiöitä. Foorumin verkosto on avoin kenelle tahansa taloyhtiön edustajalle, hallituksen jäsenelle kuin yksittäiselle asukkaalle.

Tervetuloa kaikki Lappeenrannan alueen taloyhtiöt foorumin seuraavaan tapaamiseen tiistaina 18.5. kello 17-18:30 Teamsin välityksellä! Lappeenrannan Energia on mukana tapahtumassa esittelemässä uutta Kaukoviisas -tuoteperhettä. Kaukolämmön palveluiden tuoteperheeseen kuuluvat Kaukoviisas Tarkastus, Kaukoviisas Optimointi sekä Kaukoviisas Laitteisto.

Ohjelma

klo 17.00 – 17.15 Tervetuloa & osallistujien lyhyt esittely & taloyhtiöfoorumin periaatteet lyhyesti, jos uusia osallistujia paikalla, energianeuvonnasta Tanja Nyholm ja Matti Pylkkö

klo 17.15 – 17.35 Lappeenrannan Energian kaukolämmön uudet palvelut taloyhtiöille, Petra Sulkama Lappeenrannan Energialta

klo 17.35 – 17.55 Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto, Timo Lappalainen Proheatiltä

klo 17.55 -18.15 VRF-tekniikalla toimivat ilmastointijärjestelmät, Tony Gustafsson Scanofficelta

klo 18.15 – 18:30 Loppukeskustelu

LIITY TAPAHTUMAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.