Osallistu urheilijoiden kanssa haasteeseemme Kalevan kisoissa

Nähdäänhän Kalevan kisoissa 2.-4.8?
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan hanavesi on laadukasta.
Suomen suurin ja historiallisin yleisurheilutapahtuma kisataan jälleen elokuun alussa 1.-4. päivä Lappeenrannan Kimpisellä. Kalevan kisat järjestetään Lappeenrannassa viidettä kertaa ja tapahtumaan odotetaan viikonvaihteessa yli 20 000 katsojaa. Lappeenrannan Energia on mukana urheilun huumassa omalla haasteellaan, joka tuo yhteen kisayleisöä ja urheilijoita.

Lappeenrannan Energian teltan voit bongata tapahtuman kisatorilta Kimpisen pääsisäänkäynnin läheisyydestä perjantaista sunnuntaihin (2.-4.8.). Energiset kesätyöntekijämme haastavat kisayleisöä ja urheilijoita osallistumaan somessa suosittuun #BottleCapChallenge -temppuun, jossa vesipullon korkki tulee saada pyöräytettyä auki vauhdikkaasti jalalla korkkia pyöräyttämällä.

Lappeenrannan Energia on kutsunut paikallisia yhteistyöseuroja edustavia ja muita tukemiaan nuoria urheilijoita eri lajeista teltalleen vieraaksi suorittamaan haastetta ja tapaamaan kisayleisöä. Tarkemmat ajankohdat ja tiedot urheilijavieraistamme saa viikonvaihteen aikana Energian teltalta ja Energian somekanavilta Instagramista ja Facebookista. Teltalla vierailee ainakin para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri, Viipurin Golfin junioreita edustava Ada Huhtala ja kilpauimari Vilma Ruotsalainen. Parhaimpia kisayleisön ja urheilijoiden tyylinäytteitä vesipullohaasteesta julkaistaan viikonvaihteen aikana Lappeenrannan Energian somekanavilla.

Vesi on parasta hanasta!

Vesipullohaasteen ja erinomaisen kannustusvireyden takaamiseksi Energia jakaa yleisölle rajoitetun määrän itse täytettäviä vesipulloja. Samalla viestimme puhtaan hanaveden tärkeydestä meille jokaiselle varsinkin helteisten kesäpäivien aikana.

Energian teltalla voi myös käydä viikonvaihteen aikana täyttämässä vesipullon maksutta lappeenrantalaisella tutkitusti laadukkaalla hanavedellä. Parasta hanasta -vesipullot ovat valmistettu elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista ja ovat edelleen kierrätettäviä käytön jälkeen.

Lappeenrannan Energian Parasta hanasta vesipullot

#Kalevankisat #Kalevankisat2019 #Lappeenranta #BottleCapChallenge #LappeenrannanEnergia #Hyvinvointiajokahetki #Elämääjaenergiaa

Lue lisää tapahtumasta: kalevankisat.fi

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.