Nautitaan Green Leaf -konsertista 22.8!

Samalla juhlistetaan energisellä musiikilla 120-juhlavuottamme.
Lappeenrannan Energia
|
Green Leaf picnik konsertin kuvitus
Luvassa on koko perheen maksuton picnic-konsertti Linnoituksen radionurmella sunnuntai-iltapäivänä 22.8. Esiintyjinä on puhtaasti paikallista parhaimmistoa eli huikeaa diivaenergiaa edustava The Sound of Divas, reipashenkistä rock-energiaa edustava Dark Ride Brothers ja menevää varusmiesnergiaa edustava Rakuunasoittokunnan varusmiesyhtye Hallakko. Juontaja ja tapahtuman lisätiedot julkaistaan hieman lähemmin, mutta tälle päivälle suosittelemme jo nyt alleviivattua kalenterimerkintää! Stay tuned!

Luvassa on energistä musiikkia paikalliselta parhaimmistolta, sillä esiintyjinä ovat The Sound of Divas, Dark Ride Brothers ja Rakuunasoittokunnan varusmiesyhtye Hallakko. Konsertin juontaa Vesa Surakka, joka tunnetaan Lappeenrannassa lukuisista juontokeikoistaan ennen kaikkea urheilun saralla. Green Leaf Picnic -konsertissa voi nauttia omia piknikeväitään Radiotalon nurmella, ja musiikin lisäksi konsertissa on tarjolla monen ikäisille suunnattua oheisohjelmaa.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin maskotti Möllö Pöötistä pääsee tapahtuma-alueella tervehtimään klo 14.30–16.30. Satamatie 6 -kahvilassa puolestaan on konserttipäivänä klo 10–18 myynnissä piknik-kokonaisuus, johon kuuluu muun muassa täytetty croissant ja pala banaanikakkua.

Konsertissa noudatetaan ajankohtaista koronaohjeistusta. Tulethan tapahtumaan vain terveenä, huolehdit hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja muistat riittävän turvavälin seurueiden välillä. Kasvomaskin käyttö on suositeltavaa. Järjestetään yhdessä turvallinen tapahtuma!

Tutustu picnic-konsertin esiintyjiimme:

 

 


Konsertin tarjoaa Lappeenrannan kaupungin Green Leaf ja Lappeenrannan Energia. Tapahtumasta ilmoitetaan muun muassa myös kaupungin tapahtuma-kalenterissa ja Greenreality.fi-sivustolla sekä Facebookissa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.