Kutsu energianeuvonnan vuosipäivään!

Greenreality kutsuu - energiatekojen aika on nyt!
Lappeenrannan Energia
|
Energianeuvonnan vuosipäivä - kuvituskuvassa nainen säätää lämpöä alemmas.
Me kaikki tarvitsemme konkreettisia ohjeita energiankulutuksen pienentämiseksi nopeasti ja tehokkaasti. Motiva ja alueelliset energianeuvojat järjestävät monipaikkaisen hybriditapahtuman, jossa kuulemme ajankohtaista tietoa energiatalveen varautumisesta valtakunnallisesti ja omassa maakunnassamme.

Kutsumme sinut ja organisaatiosi mukaan energianeuvonnan vuosipäivään 22.9. Valmistaudumme yhdessä energiatekoihin ja kuulemme ensimmäisten joukossa kansallisesta energiansäästökampanjasta, joka starttaa Energiansäästöviikolla 10.-16.10. Osallistumalla jokainen voi auttaa suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä tekemään tehokkaita ja nopeavaikutteisia energiatekoja, joilla kevennetään energiahuoltoon liittyviä riskejä.

Energianeuvonnan vuosipäivän paikkana on Lappeenrannan kaupungintalon Valtuustosali.

Ohjelma

  • 8:45-9:15 Kahvit ja tilaisuuden avaus maakuntajohtaja Satu Sikanen ja energianeuvoja Tanja Nyholm
  • 9:15-10 Paikalliset puheenvuorot energiayhtiöiltä: toimitusjohtaja Arto Nikkanen Lappeenrannan Energia ja toimitusjohtaja Vesa-Pekka Vainikka, Imatran Lämpö
  • 10-11 E-talk studiokeskustelu: Energiatalveen varautuminen/energiansäästökampanja, striimi Helsingistä
  • 11-12 Jälkilöylyt – yhteistä keskustelua kansallisesta energiansäästökampanjasta

Energiansäästökampanja toteutetaan työ- ja elinkeinoministeriön johdolla ja sitä rahoittavat Energiavirasto, ympäristöministeriö, valtioneuvoston kanslia ja Sitra. Motiva ja alueelliset energianeuvojat vastaavat siitä, että kotitaloudet ja taloyhtiöt saavat ajantasaista ja luotettavaa tietoa energiansäästökeinoista.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.