Kesäkuusta alkaen geokätköillään koko kesä!

Nyt on aika julkistaa Energian oma geokätköhaaste.
Lappeenrannan Energia
|
Puistomuuntamo Linnoituksessa
Alkaneen kesän kunniaksi kutsumme kaikkia geokätköilystä kiinnostuneita osallistumaan haasteeseemme ja tutustumaan meihin myös reippailemalla raittiissa ulkoilmassa kesäkuun alusta elokuun loppuun!

Miten geokätköillään?

Tarvitset geokätköilyymme älypuhelimen eli kännykän, jossa on GPS-vastaanotin ja nettiyhteys. Valitse kätköilypäiväksi sinulle sopiva sää ja ulkoiluvarustus. Sateisella säällä muista suojata kallisarvoinen kännykkä suojapussilla - minigrip-pussikin toimii tässä hyvin. Muistathan ottaa pullon raikasta hanavettä virvokkeeksi etsintäretkellesi mukaan!

Jos geokätköily on sinulle täysin uusi laji, kannattaa tutustua aiheeseen jo ennakkoon geokatkot.fi-sivustolla. Geokätköjen etsiminen ei ole vaikeaa, mutta ennen ensimmäistä kätköretkeä kannattaa käyttää hetki perusteiden opetteluun. Kyseinen sivusto neuvoo sinut uuden lajin pariin. Geokätkömme on listattu kansainvälisellä Geocaching.com -sivustolla. Tarvitset tunnuksen päästäksesi katsomaan kätköjen sijaintitietoja. Geokätköilytunnuksen rekisteröiminen on helppoa ja maksutonta.

Ensimmäiset kätköt julkaistu - onnea etsintään!

Ensimmäiset kätkömme on julkaistu kansainvälisellä Geaocatching.com -sivustolla ja lisää julkaistaan kesän mittaan. Kätköt odottavat maastossa, joten nyt kipin kapin kirjautumaan sivustolle ja luomaan oma tunnus näin Geotkätköt-sivuston ohjeilla:

  1. Mene osoitteeseen www.geocaching.com.
  2. Klikkaa Luo tili -nappia
  3. Anna sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnus ja salasana.
    Valitse käyttäjätunnuksesi huolella! Sinut tullaan tuntemaan geokätköilypiireissä tällä nimellä. Tarvittaessa nimimerkkiä voi myöhemmin muuttaa, mutta on parempi heti miettiä hyvä nimimerkki. Nimimerkki kirjoitetaan geokätköjen lokikirjoihin, joten liian pitkää nimeä ei kannata valita.
  4. Klikkaa Seuraava -nappia
  5. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen varmistussähköpostin (otsikkona Validate your Geocaching account). Klikkaa sähköpostista löytyvää Validate Account -nappia.
  6. Olet valmis geokätköilemään!
  7. Kätköprofiilimme löydät sivustolta nimimerkillä LREnergia. ja juhlavuoden kätkömme profiilin sivun kohdasta Omat geokätköt.

Jäämme innolla odottamaan palautetta geokätköistämme. Löydettyäsi kätkön voit lähettää meille palautetta Geocatching -sivuston tai sen apin kautta. 

Energistä löytämisen iloa!

 

120-tunnus-pienennetty

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.