Greenreality-karnevaali valtaa kaupungintalon edustatorin

Löydät Lappeenrannan Energian tapahtumasta tutulta oranssilta teltaltamme.
Lappeenrannan Energia
|
Greenreality-karnevaali valtaa kaupungintalon edustatorin
Lappeenrannan kaupungintalon edessä klo 10–17 järjestettävä Greenreality-karnevaali tuo monipuolisen lavaohjelman lisäksi edustatorille paikallisten elinkeinoelämän, ympäristöalan sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan toimijoiden esittely- ja toimintapisteitä. Lappeenrannan Energian teltalla voit pyörittää energian ja veden onnenpyörää ja tavata kotiseudun tekijöitämme.

Greenreality-palveluiden projektityöntekijä Tanja Nyholm kertoo, että tänä vuonna luvassa on paljon kiertotaloushenkeä.

– Karnevaaleille on tulossa esimerkiksi Tuo tullessas ‒ vie mennessäs -vaihtopöytä, johon jokainen voi tuoda itselle tarpeettoman, ehjän ja puhtaan tavaran ja ottaa jotakin itselle tarpeellista tilalle.

– Ajan henkeen sopivasti, tapahtumassa on myös kattavasti tietoa energiansäästöstä ja energiatehokkuudesta.

Greenreality-karnevaalin lavaohjelman juontajina toimivat Kristian Backman ja Heli Mälkiä. Ohjelmassa on niin sirkusta, musiikkia kuin taikuuttakin.

– Monipuolisen viihdeohjelman lisäksi tulossa on Viranhaltija vastaa -keskustelu, jossa kaupungin virkamiehet vastaavat kaupunkilaisten esittämiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää kaupungin Facebook-sivuilla joko etukäteen, tai esittää paikan päällä, kannustaa karnevaalin toinen juontaja Heli Mälkiä.

Tule pyörittämään onnenpyörää ja tapaamaan kotiseudun tekijöitä

Lappeenrannan Energia on mukana tutulla oranssilla tapahtumateltalla Greenreality Karnevaalissa kello 10-17. Energia kutsuu kaikkia pyörittämään suosittua energian ja veden onnenpyörää sekä keräämään samalla oivat vinkit energian ja veden säästöön.

- Teltalla esitellään kaikille kiinnostuneille Vihreän Kaukolämmön ja Kaukoviisaan paikallisia palveluja. Teltalla tapaa myös energia- ja vesiverkoston asiantuntijoita – näiltä kotiseudun tekijöiltä saa tulla kysymään kuulumisia esimerkiksi meneillään olevista lämpö- ja vesiverkoston työmaista, Energian viestinnästä vinkataan.

Karnevaalipäivänä voi myös vierailla maksutta Lappeenrannan vesitornissa kello 10.30-18 ja piipahtaa iltapäiväkahveilla tai mehulla Rakuunamäen pumppuhuoneella tutustumassa Puhtaan veden tarinaamme kello 16-19.

Illalla kannattaa suunnata satamaan Greenreality Karnevaalin ”Energian jatkoille”, sillä Kasinopuiston kohdalla nähdään maksuton Maailman parhaan veden show kello 20-21 heti kaupungin iltasoiton jälkeen. Esityksen kesto on noin 10 minuuttia ja sitä nähdään yhtäjaksoisesti vain kyseisen tunnin ajan. Tapahtumat tarjotaan kaikille veden ystäville maksutta kaupungin yli 96-vuotiaan vesihuollon ja maailman parhaan veden kunniaksi.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.