17.5. Vesimalja Live - tule virtuaalikierrokselle Lappeenrannan vesitorniin

Nostetaan yhdessä 17.5. kello 9 raikas vesimalja 120-vuotiaalle Lappeenrannan Energialle!
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan vesitorni
Lappeenrannan Energian juhlavuosi käynnistyy reippaasti maanantai-aamuna 17.5.2021 kello 9.00 alkaen Vesimalja Livellä. Live-tapahtumassamme pääset turvallisesti mukaan mistä tahansa tutustumaan Lappeenrannan vesitorniin. Samalla voit nauttia kanssamme lasillisen raikasta ja maailman parasta hanavettä, kun lasket veden juhlavimpaan lasiisi suoraan hanasta!

Tapahtuman linkki julkaistaan tällä sivulla sekä somekanavissamme Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä sekä Twitterissä. Tervetuloa mukaan!

Yleisöltä suljetun vesitornin ovi avataan virtuaalisesti kaikille vesitornin ystäville

Osallistumalla live-tapahtumaamme pääset tutustumaan myös vesitornin helmeen - nykyisen sisälle kätkeytyneeseen vanhaan torniin. Esittelemme tornin tarinan ja tilat nykyisessä kuosissa - sen hissin, rappuset, kierroksen ylhäällä maisemineen ja tietenkin vesitornin toimintaa ja katolla päivystävän verkkokameramme. 

Ohjelmassa on mukana myös Kimpisen 3M-musiikkiluokan lauluesitys, vesitornin tarinoita, historiaa sekä muistoja. 

Lämpimästi tervetuloa kurkistamaan vesitornimme kulisseihin ja nostamaan kanssamme yhteistä vesimaljaa samana päivä, kun 120 vuotta sitten tässä kaupungissa tehtiin päätös sähköjen hankinnasta.

Tiesitkö, että nykyisen energia- ja vesiyhtiömme tarina alkoi katuvaloista? 

Tutustu tarinamme alkuun

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.