1.6. alkaen geokätköillään koko kesä!

Nyt on aika julkistaa Energian oma geokätköhaaste.
Lappeenrannan Energia
|
Puistomuuntamo Linnoituksessa
Alkaneen kesän kunniaksi kutsumme kaikkia geokätköilystä kiinnostuneita osallistumaan haasteeseemme ja tutustumaan meihin myös reippailemalla raittiissa ulkoilmassa kesäkuun alusta elokuun loppuun!

Miten geokätköillään?

Tarvitset geokätköilyymme älypuhelimen eli kännykän, jossa on GPS-vastaanotin ja nettiyhteys. Valitse kätköilypäiväksi sinulle sopiva sää ja ulkoiluvarustus. Sateisella säällä muista suojata kallisarvoinen kännykkä suojapussilla - minigrip-pussikin toimii tässä hyvin. Muistathan ottaa pullon raikasta hanavettä virvokkeeksi etsintäretkellesi mukaan!

Jos geokätköily on sinulle täysin uusi laji, kannattaa tutustua aiheeseen jo ennakkoon geokatkot.fi-sivustolla. Geokätköjen etsiminen ei ole vaikeaa, mutta ennen ensimmäistä kätköretkeä kannattaa käyttää hetki perusteiden opetteluun. Kyseinen sivusto neuvoo sinut uuden lajin pariin. Geokätkömme on listattu kansainvälisellä Geocaching.com -sivustolla. Tarvitset tunnuksen päästäksesi katsomaan kätköjen sijaintitietoja. Geokätköilytunnuksen rekisteröiminen on helppoa ja maksutonta.

Julkaisemme tarkemmat tiedot geökätköjemme jäljille kesäkuun puolella. Palaathan siis tälle sivulle kesäkuussa! Vinkkaamme kätköjen julkaisusta myös somekanavillamme, joten otathan nekin seurantaasi!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.