Aurinko

Säästä rahaa ja luontoa. Sähkön tuottaminen omalla aurinkovoimalalla on nykypäivää. Tutustu, miten sinäkin voit turvallisesti tuottaa oman energiasi.

 
Lappeenrannan Energia - Aurinko
Bottom curve

Aurinko on energiaa puhtaimmillaan

Tee ekoteko kohti omavaraista sähköntuotantoa auringolla ja selvitä mahdollisuutesi! Esimerkiksi Väreen laadukkaalla aurinkopaneelijärjestelmällä voit tuottaa sähköä omavaraisesti ja ekologisesti. Aurinkopaketin kokoluokka skaalataan kohteen mukaan, joten voit hankkia aurinkopaneelit kätevästi kotiin, taloyhtiöön tai yritykseen.

 
Aurinkoteemainen Väreen logo

Aurinkosähköä omaan käyttöön

Valjasta auringon tarjoama energia myös omaan käyttöösi. Osakkuusyhtiömme Väre toimittaa aurinkojärjestelmiä avaimet käteen-toimituksena. Väre ostaa myös ylijäämäsähkösi. Tutustu lisää Väreen aurinkopaketteihin ja tee tilaus suoraan Väreen verkkokaupassa.

Lappeenrannan Energia - Pientuottaja Sähköturvallisuus

Pientuottaja - muista sähköturvallisuus!

Oman energiatuotantolaitteiston liittäminen sähkönjakeluverkkoon on hyvä tehdä turvallisesti. Tuotantolaitoksesi tulee täyttää sille asetetut tekniset vaatimukset ja se tulee kytkeä jakeluverkkoon antamiemme ohjeiden mukaisesti. Tutustu ohjeisiimme tarkemmin artikkeliosiossamme.

Lappeenrannan Energian MinunEnergia ja MinunLiittymä ovat sähköisiä palvelukanaviamme

Asioi sähköisesti

Hoida asioitasi kätevästi maksuttomissa onlinepalveluissamme. MinunEnergia-palvelumme palvelee 24/7 kotisi, kiinteistösi tai mökkisi sähkön ja lämmön sopimus-, lasku- ja kulutusasioissasi sekä veden sopimus- ja kulutustietoasioissasi.

MinunLiittymä-palvelumme palvelee 24/7 sähkön, lämmön ja veden liittymätilauksissasi. Voit sekä tilata uudet liittymät, että tehdä muutoksia olemassa oleviin liittymiin. Voit myös seurata tilauksen etenemistä sähköisesti MinunEnergiassa.

Siirry MinunEnergiaan Siirry MinunLiittymään

Lappeenrannan Energia - Myy aurinkosähköäsi meille

Välitämme sähkösi markkinoille

Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n toimittaa pientuottajan ylijäämäsähkön sähkömarkkinoille eteenpäin myytäväksi. Tutustuthan sähkön pientuotannon ehtoihin ja siirron hinnastoon.

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysymyksiä aurinkoenergiasta?

Tutustu aurinkoenergiaan ja sen tuotantoon sekä usein kysyttyihin kysymyksiin (lista päivitettävänä) sekä artikkeleiden avulla. Mikäli sinulla on kysymys, johon et löydä heti vastausta, laitathan meille viestiä niin pääsemme vastaamaan?

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.