Sähkö

Meiltä saat luotettavat ratkaisut sähkön verkkopalveluun eli sähkön siirtoon Lappeenrantaan, Lemille, Taipalsaarelle ja Savitaipaleelle. 

Lappeenrannan Energia - Sähkö
Bottom curve

Sähköä sinun tarpeisiisi

Meiltä saat sähköä silloin, kun sitä tarvitset. Lappeenrannan Energiaverkot tarjoaa sähkön verkkopalvelua kotiisi tai yritykseesi Lappeenrannan, Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren alueilla. Neuvomme sinua myös oman uusiutuvan energiantuotannon suunnittelussa. 

Lappeenrannan Energia Väre

Kun tarvitset kotiisi sähköä

Osakkuusyhtiömme Väre toimittaa sähköä koko Suomeen 2.1.2019 alkaen. Tutustu uuden ajan energiayhtiömme sähkösopimuksen vaihtoehtoihin. Kilpailutatko sähköäsi vai oletko muuttamassa – tutustu asumisen uusiin palveluihin ja tee sähkösopimus Väreen verkkopalvelussa.

Lappeenrannan Energia - Sähkönsiirto

Sähkön verkkopalvelua tarpeesi mukaan

Lappeenrannan Energiaverkot tarjoaa sähkön verkkopalvelua eli siirtää sähkön kotiisi ja yritykseesi Lappeenrannassa, Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Tarjoamme sinun tarpeisiisi sopivan sähkön verkkopalvelu- eli siirtotuotteen ja tarvittaessa voimme vaihtaa tuotetta tarpeesi mukaan. Tarjoamamme vaihtoehdot yleis-, aika- ja kausisähkölle esitellään hinnastossamme ja lisätietoa verkkopalvelutuotteistamme saat teknisestä asiakaspalvelustamme.

Lue lisää

Lappeenrannan Energian MinunEnergia ja MinunLiittymä ovat sähköisiä palvelukanaviamme

Asioi sähköisesti

Hoida asioitasi kätevästi maksuttomissa onlinepalveluissamme. MinunEnergia-palvelumme palvelee 24/7 kotisi, kiinteistösi tai mökkisi sähkön ja lämmön sopimus-, lasku- ja kulutusasioissasi sekä veden sopimus- ja kulutustietoasioissasi.

MinunLiittymä-palvelumme palvelee 24/7 sähkön, lämmön ja veden liittymätilauksissasi. Voit sekä tilata uudet liittymät, että tehdä muutoksia olemassa oleviin liittymiin. Voit myös seurata tilauksen etenemistä sähköisesti MinunEnergiassa.

Siirry MinunEnergiaan Siirry MinunLiittymään

Ilmoita sähköverkon viasta sähköisesti.

Ilmoita sähköverkon viasta sähköisesti

Kiireettömistä sähköverkon vioista voit tehdä vikailmoituksen sähköisenä.

Kiireellisissä tapauksissa soita vikailmoitusnumeroomme
020 690 401 (mpm/pvm).

Ilmoita viasta

Sähkön tuottaminen omalla aurinkovoimalalla on nykypäivää.

Aurinkoenergiaa helposti

Sähkön tuottaminen omalla aurinkovoimalalla on nykypäivää. Tee ekoteko kohti omavaraista sähköntuotantoa auringolla ja selvitä mahdollisuutesi! Esimerkiksi Väreen laadukkaalla, kohteen mukaan skaalattavalla aurinkopaneelijärjestelmällä voit tuottaa sähköä omavaraisesti ja ekologisesti.

Sähkölämmitys on täysin hiilidioksineutraali lämmitystapa.

Ympäristöystävällinen sähkö

Sähkölämmitys on täysin hiilidioksineutraali lämmitystapa. Ekologisuuden lisäksi sähkölämmitys on edullista, helppokäyttöistä ja nopeasti säädettävää. Oikein asennettuna sähkölämmitysjärjestelmä on lähes huoltovapaa valinta vuosikymmeniksi eteenpäin. Valitsemalla sähköksi vihreää sähköä, varmistat lämmitysmuotosi kokonaisvaltaisen ympäristöystävällisyyden.

Lappeenrannan Energia - Sähkön Pientuotanto

Uusiutuvan sähkön tuottajaksi?

Yhä useampi tuottaa sähköä auringosta ja tuulesta omiin tarpeisiin ja myytäväksi. Tutustu toimintaohjeisiimme ja vinkkeihimme, kun suunnittelet oman laitteiston hankintaa ja uusiutuvaa energiantuotantoasi.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.