Sähkö

Tarjoamme runsaasti sähkösopimusvaihtoehtoja ja erilaisia sähkötuotteita, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kauttamme myös ratkaisut sähkönsiirtoon.

Lappeenrannan Energia - Sähkö
Bottom curve

Sähköä sinun tarpeisiisi

Meiltä saat sähköä silloin, kun sitä tarvitset. Toimitamme sähköä koko Suomeen luotettavasti ja edulliseen hintaan. Lappeenrannan Energiaverkot siirtää sähköt kotiisi tai yritykseesi Lappeenrannan, Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren alueilla. Neuvomme sinua oman uusiutuvan energiantuotannon suunnittelussa. Meiltä hankit myös aurinkopaneelit helposti ja edullisesti korottomalla maksuajalla.

Lappeenrannan Energian sähkö on luotettavasti edullista.

Luotettavasti edullista sähköä

Lappeenrannan Energian sähkö on luotettavasti edullista. Vertaile hintoja ja tee edullisempi sähkösopimus suoraan verkossa. Valitse haluamasi sähkötuote ja yhdistä se sinulle parhaiten sopivaan sopimustyyppiin. Kilpailutatko sähköäsi vai oletko muuttamassa – tee edullinen sähkösopimus kanssamme muutamassa minuutissa.

Lappeenrannan Energia - Sähkönsiirto

Siirtoa tarpeesi mukaan

Lappeenrannan Energiaverkot siirtää sähkön kotiisi ja yritykseesi Lappeenrannassa, Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Tarjoamme sinun tarpeisiisi sopivan sähkön siirtotuotteen ja tarvittaessa voimme vaihtaa tuotetta tarpeesi mukaan. Tarjoamamme vaihtoehdot yleis-, aika-  ja kausisähkölle esitellään hinnastossamme ja lisätietoa siirtotuotteistamme saat teknisestä asiakaspalvelustamme.

Lappeenrannan Energia - Sähkön Pientuotanto

Uusiutuvan sähkön tuottajaksi?

Yhä useampi tuottaa sähköä auringosta ja tuulesta omiin tarpeisiin ja myytäväksi. Tutustu toimintaohjeisiimme ja vinkkeihimme, kun suunnittelet oman laitteiston hankintaa ja uusiutuvaa energiantuotantoasi.

Lappeenrannan Energia - Aito

Aurinkoenergiaa helposti

Aito-aurinkopaketilla saat koko laitteiston käyttövalmiiksi asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Arvioimme asennuksen edellytykset kohteessasi ja autamme tarvittavien lupa- ja ilmoitusasioittesi hoitamisessa. Neuvomme sinua laitteiston käytössä ja avustusten hakemisessa.

Tilaa asiakaskirjeemme