Tilaa liittymät ja ilmoita urakoinnista

Lappeenrannan Energia
|
Otamme lähiaikoina käyttöön MinunLiittymä-nimisen online-palvelun rakentajille ja urakoitsijoille. Tulemme pian viestimään uudesta palvelustamme lisää.

Voit tehdä toistaiseksi tilauksesi tai ilmoituksesi sähköisesti täyttämällä sähköisen pdf-lomakkeen alla olevasta linkistä ja lähettämällä sen MinunEnergian kautta tai suoraan sähköpostilla tekninen.aspa [at] lreoy.fi.

Muistathan tallentaa täyttämäsi lomakkeen ensin itsellesi tietokoneellesi – tiedot eivät tallennu lomakkeelle automaattisesti. Liite kannattaa nimetä käyttöpaikan osoitetiedon mukaan eli esimerkiksi “Liittymätilaus_Simolantie_18_Lappeenranta” tai “Urakointi_Simolantie_18_Lappeenranta”. Muista lähettää samalla kertaa kaikki tarvittavat liitteet.

LATAA LIITTYMÄN TILAUSLOMAKE PDF-TIEDOSTONA

Lue lisää sähkö-, vesi- tai lämpöliittymän tilaamisesta. Huomaathan, että liittymätilaus on hyvä tehdä jopa kuukausia etukäteen.

LATAA URAKOINTILOMAKE PDF-TIEDOSTONA

Huomaathan, että urakointilomake on toimitettava Lappeenrannan Energiaverkot Oy:lle kaksi viikkoa ennen kytkentää ja mittarointia. Jos mittaroinnin maksaja on muu kuin liittyjä, niin maksaja ja laskutusosoite on ilmoitettava erikseen lisätietokentässä (mittauksen muutos). Jos mittareita on useita, niin ilmoita lisätietokentässä muiden mittareiden sijainti, etusulakkeet, mitattu nousujohto, Rk-pääkytkin ja mittarin numero.

Mikäli sinulla on liittymätilauksestasi tai urakointi-ilmoituksestasi kysyttävää, olethan yhteyksissä tekniseen asiakaspalveluumme.

Teknisen asiakaspalvelun yhteystiedot

Tilaa asiakaskirjeemme