Muuttaja - kerro meille kun muutat

Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen muuttoasi? Helpoimmin ilmoitat muutostasi MinunEnergia -palvelullamme sähköisesti. Voit myös olla yhteyksissä puhelimitse.

Jos teit kiinteistökaupan, toimitathan kauppakirjat liittymän siirtoa varten   Lappeenrannan Energiaverkkojen tekniseen asiakaspalveluun?  

Sopimuksen siirto

Helpota muuttoasi. Tee uuden kodin sopimus kanssamme ja päätä samalla vanhat sopimuksesi MinunEnergiassa. Kirjautumista varten tarvitset tunnukset.  

Uusi sopimus

Mikäli sinulla ei vielä ole sähkösopimusta Lappeenrannan Energian kanssa, voit tehdä sen sähköisesti MinunEnergiassa. Rekisteröitymiseen tarvitset pankkitunnukset.

Varmistamme turvallisen kytkennän

Sähköjen kytkentä tapahtuu etäohjauksella ja on syytä varmistaa sähköjen turvallinen kytkentä.

Asiakkaan on hyvä varmistaa, että kytkentähetkellä liesi tai sähkökiuas ei ole päällä eikä lieden ja kiukaan päällä ole mitään tavaroita. Suositeltavaa on myös muiden sähkölaitteiden irrottaminen pistorasiasta. Asiakkaan on hyvä varmistaa mainitut asiat esimerkiksi käymällä asunnossa ennen sähkösopimuksen alkamispäivää.

Lappeenrannan Energian asiakaspalvelusta pyritään aina varmistamaan turvallinen kytkentä ennen kuin kytkentäpyyntö laitetaan eteenpäin. Se voi tapahtua käynnillä asiakaspalvelussamme tai sopia puhelimessa tai sähköpostitse.

Mikäli turvallista kytkentää ei pystytä varmistamaan asiakkaalta, kytkentää ei tehdä vaan odotamme asiakkaan yhteydenottoa, jotta turvallinen kytkentä saadaan varmistettua.

Onnea uuteen kotiin ja energiaa elämään!