MinunEnergia.fi LRE-MinunEnergia-rajattu.jpg

– uudistunut palvelu käytössäsi 24/7

MinunEnergia.fi on Lappeenrannan Energian tarjoama verkkopalvelu, jonka avulla hallinnoit asiakkuuttasi energia-asioissasi, päivität sähkösopimuksesi ja seuraat käyttöpaikkasi sähkön ja lämmön kulutusta.

Uudistimme online-palveluamme visuaalisesti paremmaksi ja käytettävämmäksi. Tiedotimme verkkosivuillamme 24.3.2017 uudistukseen liittyvistä poikkeuksista asiakaspalveluissamme

Uudistunut palvelumme avautui asiakkaillemme 28.3.2017.

 

Yksityisasiakkaat - Uudistunut MinunEnergia pyytää vaihtamaan salasanan

Kirjaudu ensimmäisellä kerralla uuteen palveluun sähköpostiviestiisi tulleella yksilöllisellä ja kertakäyttöisellä salasanallasi. Syötä linkistä avautuvaan ikkunaan uusi salasanasi kahteen kertaan. Uuden salasanan asettamisen jälkeen sinut kirjataan automaattisesti palvelun etusivulle. Huomioithan, että salasanan vaihtolinkki toimii vain kerran. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää vähintään yksi kirjain ja yksi numero. Kirjaimet å, ä ja ö eivät ole sallittuja.
 
Jos linkki ei enää toimi, voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi.
Vaihdettuasi salasanan, voit jatkossa kirjautua palveluun tästä.
 
Jos sinulla on ongelmia palvelun käytössä, olethan yhteydessä palautelomakkeemme kautta. Autamme sinua uuden MinunEnergia.fi -palvelun käyttöönotossa.  
 

Yritysasiakkaat ja isännöitsijät - MinunEnergia pyytää rekisteröitymään uudelleen

Palvelumuutoksen johdosta järjestelmään tulee rekisteröityä uudelleen. Rekisteröityminen on mahdollista 28.3.2017 alkaen. Uudessa rekisteröitymisessä käytetään henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tunnistautumisen ja tietosuojan varmistamiseksi. Varaa rekisteröitymistilanteeseen myös yrityksesi y-tunnus, asiakasnumero ja käyttöpaikkatunnus.
Rekisteröitymään pääset tästä.
 
Jos rekisteröityminen ei jostain syystä onnistu tai sinulla on ongelmia palvelun käytössä, olethan yhteydessä palautelomakkeemme kautta. Autamme sinua uuden MinunEnergia.fi -palvelun käyttöönotossa.  
 

Isännöitsijä-asiakkaamme  - MinunEnergia pyytää rekisteröitymään uudelleen

Palvelumuutoksen johdosta järjestelmään tulee rekisteröityä uudelleen. Rekisteröityminen on mahdollista 28.3.2017 alkaen. Uudessa rekisteröitymisessä käytetään henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tunnistautumisen ja tietosuojan varmistamiseksi. Rekisteröitymään pääset tästä.
 

Varaa rekisteröitymistilanteeseen kunkin isännöimäsi taloyhtiön y-tunnus, asiakasnumero ja käyttöpaikkatunnus. Saat järjestelmästä taloyhtiölle oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka voit tallentaa itsellesi.  Suosittelemme valitsemaan käyttäjätunnukseksi esim. taloyhtiön nimen eikä omaa sähköpostiosoitetta, jota järjestelmä tarjoaa. Jatkossa voit rekisteröityä samalla tavoin myös uuden isännöintiisi siirtyneen taloyhtiön asiakkuudelle.

Jos rekisteröityminen ei jostain syystä onnistu tai sinulla on ongelmia palvelun käytössä, olethan yhteydessä palautelomakkeemme kautta. Autamme sinua uuden MinunEnergia.fi -palvelun käyttöönotossa.  
 

Haluatko asiakkaaksemme?  

Uuden sähkösopimuksen voit tehdä tästä. Uuden sähkösopimuksen kanssamme tekevät asiakkaat saavat automaattisesti tunnukset MinunEnergia.fi -palveluun.

Vesilaskut ja -sopimukset eivät ole vielä palvelussa mukana. Veden mittarilukemat saa ilmoitettua sähköisesti tästä.