Energiansäästöviikkoa vietetään lokakuussa

Lappeenrannan Energialla vietetään energiansäästöviikkoa joka vuosi viikolla 41.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energialla vietetään energiansäästöviikkoa joka vuosi viikolla 41.
Energiansäästöviikko on vuosittain viikolla 41 toistuva kampanja, jonka aikana kiinnitetään huomioita energiansäästöön ja tottumuksiin käyttää energiaa.

Teemakampanjalla pyritään saamaan viikon aikana harjoiteltuja energiansäästökeinoja osaksi arkea, jotta niistä tulisi itsestäänselvyyksiä. 

Usein jo pienillä säädöillä voidaan saada aikaan merkittäviä parannuksia. Energiatehokkuuden parantaminen näkyy suoraan myös säästöinä niin kotitalouksissa kuin yrityksissäkin. Lue lisää energiansäästöviikosta Motivan teemasivustolta ja ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Tämän sivun vasemman reunan oranssissa valikossa on lisää tutustumisen arvoisia säästövinkkejä, laskureita ja teemalinkkejä kaikille tuotteillemme.

Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko huipentuu energiakilpailuun

Paikallisena energiayhtiönä kutsumme jälleen mukaan kaikkia oman sähkön jakelualueemme kuntien - Lappeenrannan, Lemin, Taipalsaaren ja Savitaipaleen - tokaluokkalaisia opettajineen ottamaan osaa tokaluokkalaisten energiansäästöviikkoon ja osallistumaan mielenkiintoiseen agenttiseikkailuun, joka huipentuu energiansäästökilpailuun.  

Lahjoitamme kaikille 9 syyskuuta 2022 ilmoittautuneille kouluille Lasten Keskuksen laadukkaan Hei kaikki toimii -opetusmateriaalin. Materiaaliin voi tutustua ennakkoon osoitteessa www.heikaikkitoimii.fi ja se sisältää opettajan paketin ja oppilaan kirjan.
 

Opettaja - tilaa paketti tokaluokallesi Motivan verkkopalvelun ohjeella.
 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.