Vinkkimme muuttajalle

Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen muuttoasi.
Lappeenrannan Energia
|
Vinkkimme muuttajalle
Kun muutat tai myyt asuntosi, hoituu energia- ja vesisopimusasiasi näppärästi yhteydenotolla asiakaspalveluumme.

Jos teit kiinteistökaupan, toimitathan kauppakirjan liittymän siirtoa varten Lappeenrannan Energiaverkkojen tekniseen asiakaspalveluun.  Huomaathan, että sähköjen kytkennän hoituessa etäohjauksella, varmistamme kytkennän aina erikseen.  

Sähkösopimus muuttotilanteessa

Muuttotilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä valitsemaansa sähkönmyyjään, jonka ilmoituksen perusteella myös sähkön verkkosopimus muodostuu tai päätetään. Uuden sähkösopimuksen teet helposti osakasyhtiömme Väreen kanssa osoitteessa väre.fi.  

Varmistamme turvallisen kytkennän

Sähköjen kytkentä tapahtuu etäohjauksella ja on syytä varmistaa sähköjen turvallinen kytkentä. Kun teet muuttotilanteessa sähkön myyntisopimuksen Lappeenrannan Energiaverkkojen toimialueella kuuluvaan kiinteistöön, varmista sähköjen kytkentä erillisellä yhteydenotolla asiakaspalveluumme.
 
Kyse on kotisi ja kiinteistösi turvallisuudesta. On hyvä varmistaa, että kytkentähetkellä liesi tai sähkökiuas ei ole päällä eikä lieden ja kiukaan päällä ole mitään tavaroita. Suositeltavaa on myös muiden sähkölaitteiden irrottaminen pistorasiasta. Asiakkaana sinun on hyvä varmistaa mainitut asiat esimerkiksi käymällä asunnossa ennen sähkösopimuksen alkamispäivää.

Lappeenrannan Energian asiakaspalvelusta pyritään aina varmistamaan turvallinen kytkentä ennen kuin kytkentäpyyntö laitetaan eteenpäin. Se voi tapahtua käynnillä asiakaspalvelussamme tai sopia puhelimessa tai sähköpostitse.

Huomaathan, että mikäli turvallista kytkentää ei pystytä varmistamaan asiakkaalta, kytkentää ei tehdä vaan odotamme asiakkaan yhteydenottoa, jotta turvallinen kytkentä saadaan varmistettua.

Muistathan tehdä myös veden ja kaukolämmön sopimuksen

Mikäli kiinteistösi on liitettynä kunnalliseen vesijohtoverkostoon, muistathan tehdä tarvittavat muutokset sopimuksiin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Kiinteistön uutena omistajana voit tehdä myös tarvittavat sopimusmuutokset MinunLiittymä-palvelussamme. Jos vuokraat kiinteistösi tulee sinun tehdä veden käyttösuostumus. Voit tulostaa suostumuksen vuokralaisen käyttösopimuksen tekemistä varten verkkosivuiltamme ja palauttaa meille allekirjoitettuna. Kiinteistön vuokralaisena sinun tulee tehdä veden käyttösopimus, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Onko kiinteistössäsi kaukolämpö? Kiinteistön uutena omistajana olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopimuksen tekemiseksi tai ilmoita muutoksesta MinunLiittymä-palvelumme kautta.

Näin siirrät liittymissopimuksesi kiinteistökaupassa

Muistathan, että sähkön, kaukolämmön ja veden liittymissopimukset tulee muistaa siirtää kiinteistökaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Ne eivät siirry automaattisesti. Siirrosta tulee olla maininta kiinteistön luovutuskirjassa tai siitä on tehtävä erillinen sopimus omistajien kesken.

Siirto tehdään uudelle omistajalle, kun siitä on toimitettu kirjallinen todistus Lappeenrannan Energian asiakaspalveluun ja liittymä on sopimusehtojen mukaisesti siirtokelpoinen.​ 

Lappeenrannan Energialla liittymissopimusten siirto onnistuu helposti myös sähköisesti MinunLiittymä -onlinepalvelun kautta.

Onnea uuteen kotiin ja energiaa elämään!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.