Vinkkimme muuttajalle

Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen muuttoasi?
Lappeenrannan Energia
|
Vinkkimme muuttajalle
Kun muutat tai myyt asuntosi, hoituu energia- ja vesisopimusasiasi näppärästi suoraan onlinepalveluissamme tai yhteydenotolla asiakaspalveluumme. Huomaathan, että sähköjen kytkennän hoituessa etäohjauksella, varmistamme kytkennän aina erikseen.

Helpoimmin ilmoitat muutostasi MinunEnergia -palvelullamme sähköisesti. Voit myös olla yhteyksissä puhelimitse.

Jos teit kiinteistökaupan, toimitathan kauppakirjat liittymän siirtoa varten Lappeenrannan Energiaverkkojen tekniseen asiakaspalveluun.  

Sähkösopimuksen päättäminen

Helpota muuttoasi. Päätä vanha sopimuksesi MinunEnergiassa ja tee uusi sähkösopimus osakasyhtiömme Väreen kanssa osoitteessa väre.fi.  

Varmistamme turvallisen kytkennän

Sähköjen kytkentä tapahtuu etäohjauksella ja on syytä varmistaa sähköjen turvallinen kytkentä. Kun teet sähkön myyntisopimuksen Lappeenrannan Energiaverkkojen toimialueella kuuluvaan kiinteistöön, varmista sähköjen kytkentä erillisellä yhteydenotolla asiakaspalveluumme.
 
Kyse on kotisi ja kiinteistösi turvallisuudesta. On hyvä varmistaa, että kytkentähetkellä liesi tai sähkökiuas ei ole päällä eikä lieden ja kiukaan päällä ole mitään tavaroita. Suositeltavaa on myös muiden sähkölaitteiden irrottaminen pistorasiasta. Asiakkaana sinun on hyvä varmistaa mainitut asiat esimerkiksi käymällä asunnossa ennen sähkösopimuksen alkamispäivää.

Lappeenrannan Energian asiakaspalvelusta pyritään aina varmistamaan turvallinen kytkentä ennen kuin kytkentäpyyntö laitetaan eteenpäin. Se voi tapahtua käynnillä asiakaspalvelussamme tai sopia puhelimessa tai sähköpostitse.

Huomaathan, että mikäli turvallista kytkentää ei pystytä varmistamaan asiakkaalta, kytkentää ei tehdä vaan odotamme asiakkaan yhteydenottoa, jotta turvallinen kytkentä saadaan varmistettua.

Muista päivittää tai tehdä myös veden käyttösopimus

Onko kiinteistöösi tehty veden käyttösopimus? Muistathan tehdä tarvittavat muutokset ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Kiinteistön uutena omistajana voit myös tulostaa sopimuksen verkkosivuiltamme ja palauttaa meille allekirjoitettuna. Jos vuokraat asuntosi ja sinun tulee tehdä veden käyttösopimus, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Onnea uuteen kotiin ja energiaa elämään!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.