Toimivan kotiseudun tekijät

Sähkö, kaukolämpö, puhdas hanavesi ja puhdistettu jätevesi tarvitsevat osaavat tekijänsä.

Toimivan kotiseudun tekijät - Lappeenrannan Energia

Tutustu toimivan kotiseudun tekijöihimme!

Tuotteidemme ja palvelujemme taakse kätkeytyy joukko intohimoisia huippuammattilaisia, jotka pitävät meidän kaikkien arjen pyörimässä.

 

Kotiseudun tekijä Päivi Kettunen

Tämä Päivi pitää järvet sinisinä

Päivi toimii käytöntarkkailijana jätevedenpuhdistamoillamme. Yhdessä tiiminsä kanssa hän huolehtii meillä 24/7, että sinunkin jätevetesi palaa luontoon puhtaana ja kirkkaana.

Kotiseudun tekijä Mika Peräkylä

Tämä Mika lämmittää yli 25 000 kotia

Mika on sähköautomaatioinsinööri ja sähköautomaatiotiimimme vetäjä, joka tiimeineen varmistaa meillä, että seudun kaukolämpö toimii, hanavesi virtaa ja jätevesikin liikkuu verkostossa kuten pitää.

Kotiseudun tekijä Tomi Laukkanen

Tämä Tomi pitää sähköt päällä

Tomi toimii kunnossapitopäällikkönä sähköverkon tiimissämme. Hän pitää meillä huolen siitä, että seudun sähköverkko toimii ja että se on kaikille turvallinen käyttää.

Kotiseudun tekijä Sami Niemelä

Tämä Sami turvaa järjestelmät

Sami toimii järjestelmäinsinöörinä tietohallinnossamme. Hänen vastuullaan on yhdessä tietohallinnon tiimin kanssa meillä varmistaa, että yhtiömme tietojärjestelmät ovat kunnossa ja turvassa kyberuhilta.

Kotiseudun tekijä Jenni Ahokas

Tämä Jenni sähköistää kiinteistöt

Jenni on palvelupäällikkö sähköverkkojen tiimissämme. Hänen työnään on meillä huolehtia siitä, että seudun uusiin kiinteistöihin saadaan sähköliittymät mutkattomasti ja nopeasti.

Kotiseudun tekijä Joni Rahikainen

Tämä Joni pitää laitokset pystyssä

Joni toimii sähköautomaatioasentajana tuotantolaitostemme kunnossapidossa. Yhdessä tiiminsä kanssa hän varmistaa meillä, että seudun lämpölaitokset, vedenottamot ja jätevedenpuhdistamot toimivat jokainen hetki.

neliökuva

Tämä Ville tuo veden koteihin

Ville toimii vesihuollon rakennuttajana Lappeenrannan Energiaverkoilla. Hänen työnään on tiiminsä kanssa varmistaa, että kotiseudun vesiverkosto toimii ja että sinunkin hanastasi tulee maailman parasta vettä.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.